Cardiff - Swansea 3.11.2013 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/03/2013
Jaa tämä...

Viekö Swansea täyden pistepotin mukanaan Cardiffista?

Cardiff – Swansea, merkki 2, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 3,25 | 3,40 | 2,38 

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliigaa, päivän jälkimmäisessä ottelussa yhteen iskevät Cardiff sekä vastaan asettuva Swansea. Cardiff on tällä hetkellä sarjataulukossa sijalla seitsemäntoista, kun taas Swansea löytyy sijalta kaksitoista. Joukkueiden välinen tasoero ei ole merkittävä, mutta joka tapauksessa Swansea on helppo asettaa joukkueista laadukkaammaksi. Swansean valmennus on tehnyt erittäin hyvää työtä, sillä Swansea on mukana sentään samalla myös Eurooppa liigassa. Swansealla on Eurooppa liigassa tilanne äärimmäisen hyvä, sillä vierasjoukkue johtaa omaa lohkoaan ennen toisena olevaa Valenciaa. Swansea pystyy näin ollen keskittymään täysillä Valioliigaan, sillä Swansea on tällä hetkellä kovaa vauhtia menossa lohkostaan jatkoon.

Cardiff lähtee otteluun kotonaankin altavastaajana, sillä Cardiffin materiaali on Valioliigan heikoimpia sekä samallahan toisekseen maalinteko on ollut Cardiffille äärimmäisen vaikeaa! Cardiff on maalinteossa alkukaudella onnistunut vasta kahdeksan kertaa. Cardiff ei ole pystynyt tiukkoja otteluita kääntämään edukseen, sillä vasta kaksi voittoa kotijoukkue on onnistunut nappaamaan. Sinänsä Cardiff ei ole hävinnyt yhtään ottelua Swanseaa enemmän, mutta Swansea on tiukoissakin kamppailuissa monesti pystynyt löytämään ratkaisut ja venymään voittoihin. Edellisestä viidestä ottelustaan Swansea on sentään hävinnyt vain yhden.

Molemmat joukkueet lähtevät otteluun oikeastaan parhaalla mahdollisella kokoonpanolla, joten Swansea nostetaan vieraissakin ottelussa suosikiksi sekä järkeväksi valinnaksi vetokupongille mukaan. Cardiff on kolmeen edelliseen otteluun viimeistellyt vain yhden maalin, joten kotijoukkueen itseluottamus on tuskin korkealla tasolla. Kotonaan Cardiff kerää ehdottomasti suurimman osan pisteistään, mutta jostain syystä maalinteko vain tuottaa niin suurta tuskaa kotijoukkueen pelaajille, että on jossain määrin todennäköistä, että Swansea tulee jatkamaan kotijoukkueen vaikeaa kautta. Napataan Swansea tästä kohteesta vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas