Cardiff - West Bromwich 14.12.2013 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Juhliiko West Bromwich täyttä pistepottia Cardffin vieraana?

Cardiff – West Bromwich, merkki yli 2,5 maalia, kerroin 2,02 Betsson

Betssonin kertoimet otteluun 2,60 | 3,25 | 2,75 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliigan ottelutarjontaa, West Bromwich matkustaa Cardiffin vieraaksi. Sarjataulukossa Cardiff on tällä hetkellä sijalla kuusitoista, kun taas West Bromwich löytyy sijalta viisitoista. Joukkueiden välinen piste-ero on tässä vaiheessa vain yksi piste West Bromwichin eduksi. Cardiff on viimeistellyt tähän mennessä vasta yksitoista maalia, mutta tässä ottelussa maaleja on syytä odottaa suhteellisen runsaasti. Cardiffille maalinteko on ollut vaikeaa, mutta on otettava huomioon, että Cardiff tulee kotonaan keräämään tällä kaudella suurimman osan pisteistään. West Bromwichin viidestä edellisestä vierasottelusta peräti neljä on päättynyt yli vaadittuun maalimäärään, joten se vain nostaa sitä todennäköisyyttä, että maaleja nähdään tänään reilusti.

Cardiff on edelliseen kahteen kotiotteluun pelannut 2-2 maalein tasapelin Manchester Unitedia vastaan sekä hävinnyt 0-3 numeroin Arsenalia vastaan. Cardiffin otteluohjelma on ollut viime aikoina vaikea. Cardiffin puolustus repeili Arsenalia vastaan melko huolella, mutta toisaalta Manchester Unitedia vastaan Cardiff venyi mahtavaan tasapeliin. Kolmesta edellisestä kotiottelustaan Cardiff on kuitenkin hävinnyt vain yhden, joten täydelliseksi heittopussiksi Cardiffia ei voida kutsua. Cardiffin kannalta loistava asia on se, että sairaslista tulee tyhjentymään tähän otteluun. Cardiffin vahvuuteen paluun tulevat tekemään Craig Bellamy sekä Andrew Taylor. Molemmista pelaajista tulee kaiken kaikkiaan olemaan kotijoukkueelle paljon iloa.

West Bromwich on ollut varsinkin vierasotteluissaan erittäin runsasmaalinen, vaikka voitot ovat West Bromwichilta jääneet puuttumaan. Viisi edellistä ottelua ovat West Bromwichille tuottaneet vain kaksi pistettä. West Bromwichin otteluita on joka tapauksessa ollut mielenkiintoista seurata, sillä niissä on sattunut ja tapahtunut. Tilannetta tekee entisestä mielenkiintoisemmaksi se, että myös West Bromwich tulee saamaan loukkaantuneita pelaajia takaisin tähän otteluun. Nicolas Anelka on tärkein yksittäinen pelaaja, joka jälleen pukee vierasjoukkueen pelipaidan ylleen. Kaiken kaikkiaan niin Cardiff kuin West Bromwich kaipaavat kipeästi lisää pisteitä. Tärkeä ottelu on kaiken kaikkiaan tiedossa, mutta tärkeydestä huolimatta yli 2,5 maalia on loistava valinta vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas