Carolina Hurricanes - Chicago Blackhawks 16.10.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Viekö Chicago pisteet mukanaan Carolinasta?

Carolina Hurricanes – Chicago Blackhawks, merkki 2, kerroin 
Carolina Hurricanes – Chicago Blackhawks ML, merkki 2, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 3,10 | 3,85 | 2,05 

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Carolina Hurricanes sekä Chicago Blackhawks iskevät yhteen. Carolina Hurricanes on tällä hetkellä itäisessä konferensissa seitsemäntenä, kun taas Chicago Blackhawks löytyy läntisen konferenssin yhdeksänneltä sijalta. On kuitenkin otettava huomioon, että Chicago Blackhawks on pelannut vasta viisi ottelua. Chicago Blackhawks on materiaaliltaan tälläkin kaudella ehdottomastti äärimmäisen laadukas ja Chicago Blackhawks voittikin viime kierroksella kotonaan 2-1 maalein Buffalo Sabresin. Chicago Blackhawksin osalta on erinomaista se, että joukkue on pysynyt oikeastaan täysin muuttumattomana. Vierasjoukkueen yksi suurimmista positiivistä asioista onkin se, että muuttumattomuus tarkoittaa suurta etumatkaa verrattuna moneen muuhun joukkueeseen.

Carolina Hurricanes on kaiken kaikkiaan neljästä edellisestä ottelustaan voittanut vain yhden, joten alkukausi on ollut Carolina Hurricanesille vastoinkäymisiä täynnä. Carolina Hurricanesin alakerta oli edellisessä ottelussa suurissa vaikeuksissa, sillä Phoenix Coyotes viimeisteli peräti viisi maalia kotijoukkueen verkoon. Carolina Hurricanes menetti kesän aikana valtavan määrän pelaajia ja se onkin näkynyt heti kauden alussa kotijoukkueen pelaamisessa. Carolinan jätti kesän aikana esimerkiksi Marc-Andre Bergeron, Joe Corvo sekä Jamie McBain. Lähtijöiden paikkaajiksi kotijoukkue hankki uusia pelaajia, mutta he eivät ole missään tapauksessa samaa tasoa lähtijöiden kanssa.

Carolina Hurricanesin puolustus on alkukaudella ollut hyvin ailahtelevainen ja itseasiassa kotijoukkueen puolustus onkin paperilla heikkoa luokkaa. Alku ei ainakaan lupaile erikoista kautta. Valitettavasti onkin todennäköistä, että kotijoukkueen kaudesta on tulossa hyvinkin haastava. Chicago Blackhawks on joukkueista huomattavasti laadukkaampi ja ehdottomasti myös vieraissakin suosikki. Kaiken kaikkiaan Chicago on järkevä valinta vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas