Carolina Hurricanes - Florida Panthers 8.2.2014 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 02/07/2014
Jaa tämä...

Nappaako Carolina rutiinivoiton Panttereiden kustannuksella?

Carolina Hurricanes – Florida Panthers, merkki 1, kerroin 1,98 Nordicbet

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,98 | 4,00 | 3,20 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Carolina Hurricanes sekä Florida Panthers iskevät yhteen. Suomen aikaan tulevana yönä pelataan tuttuun tapaan maailman kovinta kiekkoliigaa useammankin kamppailun voimin. Florida Panthers lähtee Carolina Hurricanesin vieraaksi selkeänä altavastaajana. Käytännössä moni asia viittaa vain ja ainoastaan Carolina Hurricanesin voittoon. Carolina Hurricanes ei ole missään tapauksessa joukkueista ainakaan heikommalla materiaalilla liikenteessä. Toisekseen kotijoukkueen pelivire on huomattavasti paremmassa kunnossa vierasjoukkueeseen verrattuna. Kolmantena, mutta ei vähäisempänä asiana voidaan todeta, että Carolina Hurricanesilla pistetarve on merkittävää luokkaa, kun taas Florida Panthersin kausi tulee suurella todennäköisyydellä runkosarjaan päättymään. Carolina Hurricanesille jokainen piste on tässä vaiheessa kautta tervetullutta, mutta Florida Panthersia ei puolestaan taida pelastaa enään yhtään mikään.

Carolina Hurricanesin vahva pelivire on hieman laskemaan päin, sillä kolme edellistä ottelua ovat kotijoukkueelle tuottaneet ainoastaan yhden voiton. On kuitenkin syytä ottaa huomioon, että hieman heikompaa vaihetta ennen Carolina Hurricanes oli erinomaisessa pelivireessä. Carolina Hurricanesin pelivireestä muutenkin juuri kotiotteluiden osalta kertoo paljon se, että neljä edellistä kotiottelua ovat tuottaneet Hurrikaaneille ainoastaan yhden tappion. Edellisessä kotiottelussaan Carolina Hurricanes hävisi tiukan taistelun päätteeksi Winnipeg Jetsille 1-2 maalein, mutta tässä ottelussa kotijoukkueelle tarjoutuu erinomainen mahdollisuus palata omien faniensa edessä jälleen voittojen pariin. Carolina Hurricanes on pitänyt kotonaan vastustajat todella pienissä maalimäärissä. Kolmeen edelliseen kotiotteluun Carolina Hurricanesille ei olla kertaakaan tehty kahta maalia enempää.

Florida Panthers on tehnyt viimeistään viime aikoina selväksi sen, että vierasjoukkueella ei tule olemaan minkäänlaista asiaa pudotuspelitaisteluihin. Florida Panthersin kannalta erinomainen asia on se, että vierasjoukkueella loukkaantumisia käytännössä ei ole, mutta siitä huolimatta Panttereiden pelivire on umpisurkeaa. Viisi edellistä otteluahan ovat Florida Panthersille tuottaneet vaatimattomasti neljä tappiota. Florida Panthersin suurin ongelma löytyy puolustuksesta, sillä vierasjoukkueen alakerta ei ole lainkaan sillä tasolla, että voittojen nappaaminen olisi kovinkaan realistista. Liian monessa ottelussa Florida Panthersille tehdään jopa viittä tai kuutta maalia. Jokainen ymmärtääkin, että sillä tavalla vierasjoukkue on tuhonnut omat mahdollisuutensa taistella pudotuspelipaikoista. Kaiken kaikkiaan Carolina Hurricanes on lähellä kotivoiton nappaamista.

Veikkaussivut | Tuomas