Carolina Hurricanes sopimukseen Sebastian Ahon kanssa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Monien urheilua seuraavien ihmisten katseet ovat tällä hetkellä kääntyneet Ranskaan ja jalkapallon EM-kisoihin. Ei pidä kuitenkaan unohtaa, että kesä on myös jääkiekkopiireissä kiireistä aikaa, kun monet seurat ovat aktiivisia siirtomarkkinoilla. Erityisesti NHL-seurat sopivat tähän aikaan vuodesta kiivaasti sopimuksia nuorien pelaajien kanssa.

Suomalaisittain yksi tällainen uunituoreen sopimuksen tehnyt pelaaja on loistavan kauden Oulun Kärpissä ja Leijonissa pelannut Sebastian Aho. Pohjois-Amerikasta kantautuvien tietojen mukaan Aho on tehnyt kolmen vuoden tulokassopimuksen NHL-seura Carolina Hurricanesin kanssa.

Joukkueen nettisivujen mukaan nuori mies ansaitsee 832 500 dollaria, jos pääsee pelaamaan edustusjoukkueessa NHL:ssä. Jos tie vie AHL:ään, ansiot ovat ”vain” 70 000 dollaria. Pelkkä sopimuksen allekirjoittaminen lihotti Ahon tilipussia mukavan tuntuiset 277 500 dollaria.

18-vuotias Aho on Carolinan toisen kierroksen varaus vuodelta 2015, josta odotetaan kasvavan yksi Carolinan kantavista voimista tulevaisuudessa. Tällä hetkellä mies ottaa varmasti hetken vähän lungimmin, ennen syksyllä edessä olevaa World Cup koitosta ja NHL:n pre-seasonia.

Lue myös:

VIDEO: PITTSBURGH PENGUINS JUHLII STANLEY CUPIA

VIDEO: SAKSALAISPUOLUSTAJALTA KISOJEN TÄHÄN ASTI KOMEIN TORJUNTA

Betway mainos
Betway Spesiaali!
Betway mainos
10€ Ilmaisvetoina joka viikko
Pelaa