Carolina Hurricanes - Pittsburgh Penguins 28.12.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Pittsburgh metsästämään täyttä pistepottia Carolinan vieraaksi.

Carolina Hurricanes – Pittsburgh Penguins, merkki 2, kerroin 2,30 Nordicbet
Carolina Hurricanes – Pittsburgh Penguins ML, merkki 2, kerroin 1,78 Nordicbet

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,70 | 3,80 | 2,30 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Pittsburgh Penguins matkustaa testaamaan Carolina Hurricanesin päivän vireen. Jääkiekon NHL palaa pieneltä joulutauoltaan Suomen aikaan ensi yönä useamman mielenkiintoisen ottelun voimin. Tässä ottelussa on vain yksi selkeä ennakkosuosikki ja se on Pittsburgh Penguins. Vierasjoukkue hävisi edellisellä kierroksella Ottawa Senatorsille peräti 5-0 maalein, mutta muuten Pingviinit ovat kulkeneet voitosta voittoon. Kuusi edellistä ottelua ovat Pittsburgh Penguinsille vaatimattomasti tuottaneet viisi voittoa. Sidney Crosby sekä Chris Kunitz ovat olleet Pittsburgh Penguinsin hyökkäyksessä täysin pitelettömiä.

Carolina Hurricanesille joulutauko tuli enemmän kuin hyvään saumaan. Kuudesta edellisestä ottelustaan Carolina Hurricanes on saalistanut ainoastaan yhden voiton! Edellisellä kierroksella Carolina Hurricanes hävisi kotonaan Columbus Blue Jacketsille 3-4 maalein. Kaiken kaikkiaan Carolina Hurricanesin peliesitykset ovat olleet äärimmäisen epätasaisia. Kotijoukkueen suurin ongelma on ollut maalinteko. Viime aikoina maalinteko on alkanut tuottamaan Carolina Hurricanesille yhä suurempia ja suurempia ongelmia. Carolina Hurricanes on liian monessa ottelussa viimeistellyt vain yhtä tai kahta maalia eikä sillä tavalla voittaminen ole tässä lajissa kovinkaan todennäköistä. Columbus Blue Jackesia vastaan Hurrikaanit viimeistelivät kolme maalia, mutta kotijoukkueen alakerta oli suhteellisen virheherkkää porukkaa.

Pittsburgh Penguinsin loukkaantumislista on viime aikoina ollut karmeaa katsottavaa, mutta toisaalta tässä ottelussa paluun vierasjoukkueen vahvuuteen saattavat hyvinkin tehdä Evgeni Malkin, Pascal Dupuis sekä Deryk Engelland. Pittsburgh Penguinsin lopullinen kokoonpano on tarkistettava ennen pelipäätöksen tekemistä. Vierasjoukkueeltahan sivussa on pahimmillaan ollut puoli joukkuetta, mutta toisaalta esimerkiksi Evgeni Malkin on tekemässä todennäköisesti tässä ottelussa paluun vierasjoukkueen kokoonpanoon. Pittsburgh Penguins on muutenkin kovalla prosentilla napannut voittoja, vaikka loukkaantumiset ovat tietenkin ketjukoostumuksia sotkeneet. Muutenkin täytyy ottaa huomioon, että myös Carolina Hurricanesilla on omat loukkaantumisongelmat. Missään tapauksessa Carolina Hurricanesikaan ei pääse parhaalla kokoonpanolla liikenteeseen, sillä siitä pitävät huolen Jay Harrison, Anton Khudobin sekä Joni Pitkänen. Pittsburgh Penguinsin vierasvoitosta ilman muuta lähdetään liikenteeseen.

Veikkaussivut | Tuomas