Carolina Hurricanes - Pittsburgh Penguins 29.10.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Syökö Pingviinilauma NHL -kaukalossa kotijoukkueen elävältä?

Carolina Hurricanes – Pittsburgh Penguins, merkki 2, kerroin 

Unibetin kertoimet otteluun 3,20 | 3,95 | 2,00 

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Suomen aikaa tulevana yönä pelataan useita mielenkiintoisia kamppailuita. Itäisessä konferensissa seitsemäntenä oleva Carolina Hurricanes saa vastaansa Pittsburgh Penguinsin. Vierasjoukkue on tällä hetkellä samaisessa konferensissa toisella sijalla. Carolina Hurricanesilla on alla kaksi tappiota, sillä ensin Carolina Hurricanes hävisi 3-1 maalein Minnesota Wildia vastaan ja heti perään Colorado Avalanche oli parempi 4-2 lukemin. Carolina Hurricanesin materiaali on äärimmäisen rajallinen, joten kaiken kaikkiaan kotijoukkueen tilanne on huolestuttava. Carolina Hurricanesin vahva alkukausi on ehdottomasti ollut yllätys, mutta nyt suunta on alaspäin.

Pittsburgh Penguins on liikenteessä tälläkin kaudella huikealla joukkueella, sillä materiaaliltaan Pittsburgh Penguins on ehdottomasti liigan parhaimmistoa! Pittsburgh Penguins omaa sellaisia yksilöitä hyökkäyspäässä, joita monella muulla seuralla ei yksinkertaisesti ole jäälle laittaa. Pittsburgh Penguins on hävinnyt Carolina Hurricanesin tavoin muutaman edellisen ottelun, mutta muuten Pittsburghin kausi on ollut mahtavaa seurattavaa. Muutaman tappion jälkeen Pittsburghin kohdalla on turhaa tehdä minkäänlaisia selkeitä johtopäätöksiä. Jokainen huippujoukkuekin kokee tietenkin ajoittain muutamia tappioita putkeen ja nyt vierasjoukkue on siinä tilanteessa.

Carolina Hurricanes on jostain syystä ollut kotonaan äärimmäisen vaisu, sillä kaiken kaikkiaan Carolina Hurricanes on onnistunut voittamaan viidestä kotiottelustaan vain yhden! Carolina Hurricanes on kotonaan pelannut paljon tasaisia otteluita, mutta voittoja Carolina ei ole onnistunut nappaamaan. Viimeksi juuri kotonaan Carolina taisteli kylläkin hyvin Chicago Blackhawksia, mutta maalin peli kääntyi jälleen vierasjoukkueen eduksi. Nyt vastustajan taso ei ainakaan tule helpottumaan. Pittsburgh Penguins on materiaaliltaan huomattavasti Carolinaa edellä ja ehdottomasti Pittsburgh on suosikki myös vieraissakin.

Veikkaussivut | Tuomas