Carolina Hurricanes - Winnipeg Jets 5.2.2014 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 02/04/2014
Jaa tämä...

Kuuden pisteen taistelu Winnipegin vieraillessa Carolinassa.

Carolina Hurricanes – Winnipeg Jets, merkki alle 5,5 maalia, kerroin 1,75 Unibet

Unibetin kertoimet otteluun 2,10 | 3,85 | 3,00 PELAA TÄSTÄ

 

 

Läntisen konferenssin sijalla kaksitoista oleva Winnipeg Jets matkustaa Carolina Hurricanesin vieraaksi. Kotijoukkue löytyy itäisestä konferenssista sijalta kymmenen. Jääkiekon NHL tarjoaa tuttuun tapaan Suomen aikaan ensi yönä useita äärimmäisen merkittäviä kohtaamisia. Carolina Hurricanesin sekä Winnipeg Jetsin välisessä kohtaamisessa panokset ovat kohdallaan, sillä molemmat joukkueet taistelevat tiukasti pääsystä pudotuspeleihin. Carolina Hurricanesin sekä Winnipeg Jetsin tilanne on tässä vaiheessa hyvinkin haasteellinen, mutta juuri senpä takia onkin syytä lähteä keskittymään siihen, että tiedossa olisi mahdollisimman vähämaalinen kohtaaminen. Carolina Hurricanesille etua on kuitenkin annettava siitä, että kotijoukkue on pelannut huomattavan vähän otteluita verrattuna moneen muuhun joukkueeseen. Monet joukkueet ovat pelanneet jopa kolmekin ottelua Carolina Hurricanesia enemmän.

Carolina Hurricanes on ollut viime aikoina upeassa pelivireessä, sillä viisi edellistä ottelua ovat kotijoukkueelle tuottaneet mahtavasti peräti neljä voittoa! Edellisellä kierroksella Carolina Hurricanes voitti kotonaan St.Louis Bluesin 3-1 maalein. Carolina Hurricanesin vahvuus viime otteluiden osalta on ollut kotijoukkueen erittäin tiiviissä puolustuksessa. Carolina Hurricanes on viime aikoina antanut vastustajilleen periaatteessa vain yhtä tai kahta maalia. Edelliseen viiteen otteluun Hurrikaaneille ollaan muutenkin kaiken kaikkiaan vain yhdessä kamppailussa tehty enemmän kuin neljä maalia, joten kyllähän se kertoo siitä, että kotijoukkueen puolustus toimii laadukkaalla tasolla. On myös syytä ottaa huomioon, että Carolina Hurricanesin tekeminen on nimenomaan varsinkin kotiotteluiden osalta ollut kunnossa. Viiteen edelliseen kotiotteluun neljä voittoa on Carolina Hurricanesilta erinomainen suoritus. 

Vihjeen edellisessä kappaleessa kerrottiin Carolina Hurricanesin vahvasta pelivireestä, mutta lisätään vettä myllyyn kertomalla, että Winnipeg Jets on kuin salama kirkkaalta taivaalta noussut NHL:n parhaimpien vierasjoukkueiden joukkoon! Viisi edellistä vierasottelua ovat Winnipeg Jetsille tuottaneet mahtavasti peräti neljä voittoa. Winnipeg Jetsin vahvuus on ollut Carolina Hurricanesin tavoin erittäin tiiviissä puolustuksessa. Edelliseen kolmeen vierasotteluun Winnipeg Jetsille ollaan kaikkineensa tehty ainoastaan kolme maalia. Sitä voidaankin pitää komeana suorituksena. Edellisessä kotiottelussaan Winnipeg Jets ryhtyi Vancouver Canuksin kanssa kunnon maalitalkoisiin, mutta periaatteessa muuten vierasjoukkue on pelannut vähämaalisesti. Kertoimenlaskijat ovat mahdollisesti viittaamassa siihen suuntaan, että tiedossa voisi olla runsasmaalinen kohtaaminen, mutta nyt olisi mahdollista lähteä hieman eri linjoille. Molempien joukkueiden pistetarve on tässä vaiheessa hurjaa luokkaa, joten virheisiin ei ole kummallakaan porukalla varaa. Winnipeg Jetsin pienet loukkaantumisongelmat sotkevat vierasjoukkueen tekemistä, mutta tavallaan sekin nostaa sen todennäköisyyttä, että maalit ovat melkoisen vähissä.

Veikkaussivut | Tuomas