Catania - Genoa 6.10.2013 | Serie A

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/06/2013
Jaa tämä...

Juhliiko Catania kotonaan kolmea pistettä Genoaa vastaan?

Catania – Genoa, merkki 1, kerroin 

Unibetin kertoimet otteluun 2,10 | 3,30 | 3,65 

 

 

Jalkapallon Italian Serie A:ssa Catania saa vieraakseen Genoan. Molemmat joukkueet ovat tähän mennessä pelanneet kuusi ottelua. Alkukausi on ollut niin Catanialle kuin Genoalle hyvin hankala, sillä kuusi ensimmäistä ottelua ovat tuottaneet yhden voiton, yhden tasapelin sekä peräti neljä tappiota. Catania tunnetaan erittäin kotiriippuvaisena joukkueena, joten etukäteen surkeana vierasjoukkueena tunnettua Genoaa vastaan olisi nyt syytä palata takaisin voittojen pariin. Catanian osalta positiivistä on se, että kahteen edelliseen kotiotteluun Catanialle ei olla tehty maaliakaan. Viimeksi kotonaan Catania voitti Chievon 2-0 maalein.

Genoa on pelannut alkukaudella kaksi vierasottelua sekä yhden paikallisottelun Sampdoriaa vastaan, johon Genoa oltiin vierasjoukkueeksi merkitty. Kyseisestä ottelusta Genoa nappasi helposti voiton 0-3 maalein, mutta kaiken kaikkiaan muuten vieraissa on ollut vaikeaa. Viimeksi vieraissa Genoa hävisi Udineseä vastaan 1-0 numeroin. Genoa ei ole toistaiseksi tehnyt vierasotteluissa maaliakaan Sampdoriaa vastaan käytyä paikallisottelua lukuunottamatta. Genoa on myös erittäin kotiriippuvainen joukkue, joten lähtökohtaisesti Catania on helppo nostaa tässä otteluparissa suosikiksi.

Catania sekä Genoa kohtasivat viime vuoden aikana kaksi kertaa ja puolestaan tämän vuoden puolella myös kerran. Joukkueiden keskinäiset kohtaamiset ovat olleet Catanian juhlaa, sillä Genoa ei ole pystynyt Cataniaa pitkään aikaan. Kotietu kääntää vakaa huomattavasti Catanian suuntaan tälläkin kerralla. Kaiken järjen mukaan Genoan vaikeudet vierasotteluissa jatkuvat tänään. Catania napataan kupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas