VIDEO: Välierä- värinää: Cavanilla kotipaineita

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Kimmo
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Uruguayn ja PSG:n tähtihyökkääjä Edinson Cavani saattaa jäädä pois puolivälierästä isäntämaa Chileä vastaan. Edinsonin isä Luis Cavani ajoi 19-vuotiaan motoristin päälle poikansa omistamalla kuorma-autolla maanantai-iltana. Motoristi kuoli vammoihinsa ja Salton poliisi pidätti Luis Cavanin tutkintaa varten.

– Olemme keskustelleet hänen kanssaan ja annamme hänelle kaiken tukemme, mutta hänen tilanteessaan voi tulla henkilökohtaisia vaikeuksia, totesi Uruguayn valmentaja Oscar Tabarez tiistaisessa haastattelussa.

– Se vaikuttaa häneen, kuten se vaikuttaisi kehen tahansa. Annamme hänelle aikaa sopeutua tilanteeseen, Tabarez jatkoi.

Cavani ei ole kertonut, pysyykö hän joukkueen matkassa vai matkustaako kotiin isänsä tueksi.

Vastaansa Uruguay saa huippukuntoisen Chilen, joka voitti lohkonsa kahdella voitolla ja yhdellä tasapelillä. Erityisesti siviilipuolen hölmöilyjen vuoksi tapetilla ollut Arturo Vidal (lue myös: http://www.veikkaussivut.com/skandaali-chilen-joukkueessa-kuinka-kay-mestaruushaaveille) on ollut hirmuiskussa, eikä hänen pysäyttämisensä tule olemaan helppoa.

Maalintekokilpailussa Uruguay ei tule pärjäämään, jos sekä viime vuoden puremajutustaan edelleen pelikiellossa oleva Luis Suarez että Cavani puuttuvat kokoonpanosta. He ovat viime vuosina kantaneet kahdestaan suurinta osaa Uruguayn hyökkäysvastuusta.

[interaction id=”557e746f7d56386009e3ae43″]

Unibet tarjoaa 50 euron riskitöntä vetoa turnaukseen. Unibet TV  ja Bet365 tarjoavat sinulle mahdollisuuden myös seurata Copa American tapahtumia ilmaiseksi sivuiltaan.