Celta Vigo - Athletic Bilbao 10.2.2014 | La Liga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 02/10/2014
Jaa tämä...

Nappaako Athletic Bilbao täydet pisteet Celta Vigon vieraana?

Celta Vigo – Athletic Bilbao, merkki 2, kerroin 2,20 Unibet

Unibetin kertoimet otteluun 3,30 | 3,40 | 2,20 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Espanjan La Ligan ottelutarjontaa, illan ainoassa taistelussa yhteen iskevät Celta Vigo sekä vieraaksi saapuva Athletic Bilbao. Tänään Espanjan korkeimmalla sarjatasolla pelataan 23:s kierros päätökseensä. Sarjataulukossa Celta Vigo on tällä hetkellä sijalla yksitoista, kun taas Athletic Bilbao löytyy neljänneltä sijalta. Joukkueiden välinen piste-ero tässä vaiheessa on kahdeksantoista pistettä vierasjoukkueen eduksi. Celta Vigolla on alla kahteen edelliseen otteluun kaksi voittoa, mutta siitä huolimatta Athletic Bilbao nostetaan vieraissakin selkeäksi ennakkosuosikiksi. Athletic Bilbaon otteluohjelma on ollut viime aikoina täysin kohtuuton, sillä vierasjoukkue on viime otteluissaan joutunut pelaamaan Real Madridia sekä Atletico Madridia vastaan. Seitsemän edellistä ottelua ovat muuten Athletic Bilbaolle tuottaneet neljä voittoa, joten saldoa voidaan pitää erittäin laadukkaana ottaen huomioon vierasjoukkueen todella vaikean otteluohjelman.

Celta Vigo on päässyt viime aikoina pelaamaan omaa materiaalinsa verrattuna erittäin helppoja joukkueita vastaan, sillä kolmessa edellisessä ottelussa Celta Vigon vastustajat ovat olleet Granada, Real Betis sekä Espanyol. Kahteen edelliseen otteluun kuusi tehtyä maalia on sinänsä laadukas suoritus, mutta tässä ottelussa vastustajan taso tulee luonnollisesti olemaan täysin erilaista luokkaa. Celta Vigo on kieltämättä ollut kotonaan hyvä, sillä viisi edellistä kotiottelua ovat tuottaneet peräti neljä voittoa, mutta kotijoukkueen tekemisestä on muuten puuttunut tasaisuus. Kotonaan Celta Vigo kerää ehdottomasti suurimman osan pisteistään, mutta on syytä ottaa huomioon, että Athletic Bilbaota voidaan pitää ylemmän keskikastin vierasjoukkueena. Edellisessä vierasottelussaanhan Athletic Bilbao viimeisteli vaatimattomasti viisi osumaa Osasunan verkkoon.

Athletic Bilbao on pelannut huomattavasti paremmin kotonaan kuin vieraissa, mutta siitä huolimatta vieraissakin Athletic Bilbao on pystynyt pitämään itsensä ylemmän keskikastin vierasjoukkueena. Athletic Bilbao pelasi Real Madridia vastaan edellisellä kierroksella erinomaisen ottelun ja se onkin varmasti antanut lisää potkua vierasjoukkueen tekemiseen. Perustasoltaan Athletic Bilbao on muutenkin Celta Vigoon verrattuna huomattavasti laadukkaampi joukkue, vaikkakin vierasjoukkueelta sivussa ovat Benat sekä Gaizka Toquero – joten siinäkin mielessä vierasjoukkueelle tarjotut kertoimet ovat syytä napata vetokupongille mukaan. Loppuun on syytä todeta, että joukkueiden keskinäisissä kohtaamisissa Celta Vigo on ollut suurissa ongelmissa. Joukkueiden viidestä edellisestä kohtaamisesta voitto on mennyt vain kerran Celta Vigon eduksi. 

Veikkaussivut | Tuomas