VIDEO: Tätä herkkua on taas luvassa - Champions Leaguen hienommat maalit

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Tänään päättyy monen jalkapallofanin pitkä odotus, kun jalkapallon seurajoukkueiden suurin ja kaunein kilpailumuoto UEFA Champions League eli Mestarien liiga palaa illalla tauolta muutaman kuukauden odotuksen jälken pudotuspelien muodossa.

Pudotuspelikevään korkkaa kauniina tiistai-iltana ottelut Benfica vs. Pietarin Zenit sekä Paris Saint-Germain vs. Chelsea. Illan ehdoton herkkupala on jo kolmantena vuonna peräkkäin nähtävä PSG – Chelsea taistelupari, jossa kentällä on niin paljon taitoa ja lahjakkuutta molempien seurojen paidassa, että ottelulta on lupa odottaa hyvää viihdettä (tai todella puuduttavaa puolustustaistelua…)

Kaiken kaikkiaan mestaruuden voittamisesta unelmoi vielä 16 joukkuetta. Jo edellä mainittujen lisäksi AS Roma, Real Madrid, Gent, Wolfsburg, Barcelona, Arsenal, Juventus, Bayern München, Dynamo Kiev, Manchester City, PSV Eindhoven sekä Atletico Madrid. Veikkaussivut.com haluaakin nyt alkavan, varmasti jälleen ikimuistoisen, Mestarien liigan pudotuspelivaiheen kunniaksi julkaista videon johon on kerätty We Speak Football yhteisön mielestä nippu kaikkien aikojen komeimpia Mestarien liigassa tehtyjä maaleja. Videolla on laaja kavalkadi maaleja eri vuosilta ja vuosikymmeniltä.

Löytyykö sinun oma suosikkimaalisi listalta?

Lue myös:

Mestareiden liiga: PSG – Chelsea 16.2.2016 klo 21.45

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa