Jeremy Chardy - Bernard Tomic 7.10.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/07/2013
Jaa tämä...

Jeremy Chardy haastaa Shanghaissa nuoren australialaisen.

Jeremy Chardy – Bernard Tomic, merkki yli 22,5 peliä, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,50 | 1,50 

 

 

ATP-tennistä Shanghaista, ensimmäisen kierroksen ottelussa yhteen iskevät Ranskan Jeremy Chardy sekä Australian Bernard Tomic. Heti alkuun on syytä todeta, että Shanghaissa sääennusteet eivät ole hyvät, joten on vaikeaa lähteä tässä vaiheessa vielä ennustamaan ottelun oikeaa alkamisaikaa. Itse ottelussa lyhyesti ja ytimekkäästi sanottuna vastakkain ovat kaksi mielialapelaajaa. Jeremy Chardy omaa hurjasti potentiaalia, mutta sitä oikeastaan nähdään kaudenkin aikana hyvin vähän. Jeremy Chardy voitti Australian avoimissa esimerkiksi Juan Martin Del Potron, joten se kertoo ranskalaisen potentiaalista.

Valitettavasti Bernard Tomicin kohdalla voidaan käyttää samoja lauseita kuin Jeremy Chardyn kohdalla. Sinänsä Bernard Tomicista ollaan odoteltu seuraavaa huippupelaajaa TOP-10 tasolle niin Australian kuin kansainväliselläkin mittakaavalla, mutta jollain tapaa on tuntunut ja tuntuu edelleen, että Bernard Tomicin itseluottamuskin olisi jollain tapaa kateissa. Bernard Tomic on ehtinyt väläyttelemään osaamistaan syksyn aikana esimerkiksi Bangkokissa, mutta menestyminen on jäänyt täysin australialaisen kohdalla pois kuvioista.

Jeremy Chardyn sekä Bernard Tomicin pelaamisessa on paljon samanlaisia ominaisuuksia. Kummankaan pelaajan syöttö ei ole voimakkuudeltaan lainkaan ATP-tasolla huippuluokkaa, mutta toisaalta selkeitä heikkouksiakaan ei löydy Jeremy Chardylta tai hänen australialaisvastustajaltaan. Bernard Tomicin kertoimet eivät tässä ottelussa kiinnosta, joten yli 22,5 peliä on erinomainen valinta mukaan vetokupongille.

Veikkaussivut | Tuomas