Charlotte Bobcats - Brooklyn Nets 21.11.2013 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Brooklyn Netsillä edessä kasvojen pesujen paikka.

Charlotte Bobcats – Brooklyn Nets, merkki 2, kerroin

Expektin kertoimet otteluun 2,10 | 1,70

 

 

Itäisessä konferenssissa toiseksi viimeisenä oleva Brooklyn Nets matkustaa koripallon NBA:n tärkeässä ottelussa testaamaan Charlotte Bobcatsin päivän vireen. Charlotte Bobcats on joukkueista selkeästi heikompi, mutta silti kotijoukkue on itäisessä konferenssissa sijalla kuusi. Charlotte Bobcats on alkukaudella yllättänyt jokaisen, sillä viime kaudella Charlotte Bobcats oli materiaaliltaan NBA:n yksi surkeimpia eikä tilanne ole tällä kaudella muuttunut mihinkään! Jos Charlotte Bobcats on yllättänyt jokaisen, Brooklyn Nets on jättänyt itsestään järkyttävän surkean kuvan. Brooklyn Nets on voittanut alkukaudella vasta kaksi ottelua. Materiaaliltaan Brooklyn Nets on keskikastin parempaa puoliskoa, joten tänään Brooklyn Netsilla on tiedossa kasvojen pesun paikka.

Mitään tekosyitä on turhaa keksiä Brooklyn Netsin kohdalla, alkukausi on ollut täysin epäonnistunut ja se siitä. Nyt Brooklyn Netsin on pystyttävä palaamaan takaisin omalle tasolleen! Materiaaliltaan Brooklyn Netsin taitotaso on selkeästi korkeammalla kuin Charlotte Bobcatsin. Hyvän alkukauden jälkeen Charlotte Bobcats onkin palannut itseasiassa omalle tasolleen. Ensin Charlotte Bobcats hävisi Miami Heatille 81-97 numeroin ja heti perään Chicago Bulls nappasi pisteet Charlotte Bobcatsilta 86-81 lukemin. Charlotte Bobcatsin kohdalla onkin mielenkiintoista nähdä, että kuinka kotijoukkue on pystynyt käsittelemään sen, että hyvän alkukauden jälkeen ollaankin muutaman ottelun tappioputkessa.

Brooklyn Netsin lopullinen kokoonpano on tarkistettava ennen lopullisen pelipäätöksen tekemistä, sillä useammankin pelaajan kanssa on vielä epäselvää, että nähdäänkö tänään kokoonpanossa vai ei. Esimerkiksi Andrei Kirilenko saattaa tänään pelata vierasjoukkueen kokoonpanossa. Parhaimmassa tapauksessa Brooklyn Nets pääsee tähän otteluun parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. Nyt olisi Brooklyn Netsille hieno tilaisuus palata voittojen pariin, sillä Charlotte Bobcats ei ole kotonaan voittanut kolmeen viime kamppailuun ainuttakaan. Brooklyn Nets on ollut samalla joukkueena Charlotte Bobcatsille erittäin vaikea vastustaja. Joukkueiden viisi edellistä kohtaamista ovat päättyneet Brooklyn Netsin voittoon. Lähtökohtaisesti vierasvoitosta lähdetään ehdottomasti liikenteeseen.

Veikkaussivut | Tuomas