Charlotte Bobcats - Dallas Mavericks 12.2.2014 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 02/11/2014
Jaa tämä...

Jatkuuko Dallasin huikea pelivire Charlotten vieraana?

Charlotte Bobcats – Dallas Mavericks, merkki 2, kerroin 1,60 Unibet

Unibetin kertoimet otteluun 2,35 | 1,60 PELAA TÄSTÄ

 

 

Koripallon NBA:n ottelutarjontaa, Dallas Mavericks matkustaa testaamaan Charlotte Bobcatsin päivän vireen. Suomen aikaan ensi yönä pelataan tuttuun tapaan maailman laadukkainta korisliigaa useammankin kohtaamisen voimin. Charlotte Bobcats lähtee kotiotteluunsa Dallas Mavericksia vastaan selkeänä altavastaajana. Charlotte Bobcats on ensinnäkin materiaaliltaan selkeästi Dallas Mavericksia jäljessä sekä toisekseen joukkueiden välillä on selkeä ero pelivireeltään Dallas Mavericksin eduksi. Charlotte Bobcats on edellisestä kolmesta ottelustaan saalistanut vain yhden voiton, kun taas edelliset viisi ottelua ovat tuottaneet Dallas Mavericksille mahtavasti yhtä monta voittoa. Tällä hetkellä vierasjoukkuetta voidaankin pitää NBA:n yhtenä kuumimmista joukkueista.

Charlotte Bobcatsin kausi on tähän mennessä sujunut onnellisten tähtien alla, sillä etukäteen oli tästäkin kaudesta vaikeaa kuvitella kotijoukkueella mitään muuta kuin sijoittumista oman konferenssinsa viimeisten joukkueiden joukkoon. Tällä hetkellähän Charlotte Bobcatsin sijoitusta voidaan pitää erittäin hyvänä verrattuna kotijoukkueen erittäin rajalliseen materiaaliin. Vielä hetki sitten Charlotte Bobcats oli itseasiassa komessa pelivireessä, mutta tosissaan tässä vaiheessa kotijoukkueen tekemisen taso on tippunut selkeästi. Tammikuun sekä helmikuun vaihteessahan Charlotte Bobcats nappasi vieraskiertueeltaan muutaman komean voiton, mutta sen jälkeen kotijoukkue on vajonnut takaisin pohjamutiin. Kahteen edelliseen kotiotteluun Charlotte Bobcats ei ole muutenkaan saalistanut voittoakaan.

Dallas Mavericksilla on ollut mahdollista viime aikoina tehdä rahaa, sillä vierasjoukkue kulkee käytännössä voitosta voittoon – edellisen kerran Dallas Mavericks on hävinnyt kotiottelussa Houston Rocketsia vastaan ja tuostakin ottelusta on aikaa jo parisen viikkoa. Kaiken kaikkiaan kahdeksan edellistä ottelua ovat Dallas Mavericksille tuottaneet kuusi voittoa. Voidaan kylläkin todeta, että Dallas Mavericksin otteluohjelma on ollut vierasjoukkueelle suhteellisen helppoa, mutta sellaisesta on turhaa tehdä suurta numeroa. Dallas Mavericksin kohdalla yksi suurimmista hienoista asioista on se, että vierasjoukkueella ei ole ongelmia loukkaantumisten kanssa. Charlotte Bobcats on Sinisten tavoin säästynyt suuremmilta loukkaantumisongelmilta, mutta Jeff Taylorhan on edelleen sivussa kotijoukkueen vahvuudesta. Tällä hetkellä Charlotte Bobcatsin tekeminen ei riitä Dallas Mavericksin kaatoon.

Veikkaussivut | Tuomas