Charlotte Bobcats - Toronto Raptors 7.11.2013 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/06/2013
Jaa tämä...

Juhliiko Toronto täyttä pistepottia Charlotten kustannuksella?

Charlotte Bobcats – Toronto Raptors, merkki 2, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 2,15 | 1,74 

 

 

Koripallon NBA:n ottelutarjontaa, itäisen konferenssin kamppailussa yhteen iskevät Charlotte Bobcats sekä vastaan asettuva Toronto Raptors. Sarjataulukossa Charlotte Bobcats on tässä konferenssissa tällä hetkellä kuudentena, kun taas Toronto Raptors on puolestaan yhdeksäntenä. Sarjataulukkoa on turhaa tässä vaiheessa tarkistella sen enempää. Charlotte Bobcats on tälläkin kaudella NBA:n yksi heikoimmista joukkueista, mutta Charlotte Bobcatsilta on tälläkään kaudella turhaa odotella oikeastaan mitään! Charlotte Bobcats on aloittanut kautensa yllättävänkin hyvin, mutta toisaalta Charlotten alkukauden otteluohjelma ei ole ollut pahimmasta päästä missään tapauksessa. Viime kierroksella Charlotte joka tapauksessa järjesti suuren yllätyksen voittamalla New York Knicksin vieraissa 97-102 numeroin. 

Toronto Raptors taisteli Suomen aikaa viime yönä erittäin hyvin Miami Heatia vastaan, vaikka lopulta Miami Heat olikin Toronto Raptorsille liikaa. Miami Heat nappasi kolmannella neljänneksellä jo lähes viidentoista pisteen karkumatkan, mutta Toronto Raptors osoitti hurjaa venymiskykyä nousemalla tasoihin asti. Viimeisellä neljänneksellä Toronto Raptors ei saanut tarvittavaa määrää onnistumisia alleen. Materiaaliltaan Toronto Raptors on huomattavasti Charlotte Bobcatsia edellä, joten tässä kamppailussa vierasjoukkueelle tarjotaan heti mahdollisuutta palata takaisin voittojen pariin. Toronto itseasiassa voittikin edellisen vierasottelunsa, sillä Milwaukee Bucks kaatui lopulta 90-97 lukemin.

Charlotte Bobcats tulee kotonaan keräämään suurimman osan voitoistaan, mutta valitettavasti kotijoukkueen voitot tulevat tälläkin kaudella olemaan erittäin vähissä! Materiaaliltaan Charlotte Bobcats on äärimmäisen heikkoa tasoa ja tässäkin kamppailussa selkeää etua on annettava Toronto Raptorsin suuntaan. Toronto Raptors on jättänyt itsestään alkukaudella hyvän kuvan, vaikka tosissaan viime yönä Suomen aikaa Miami Heat vierasvoiton nappasikin. Charlotte Bobcats on tällä kaudella jälleen siinä tilanteessa, että montaa vetoa ei kannata tehdä kotijoukkueen puolesta. Vierasvoitosta lähdetään ehdottomasti liikenteeseen.

Veikkaussivut | Tuomas