Chelsea - FC Basel 18.9.2013 | Mestarien liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 16/03/2018
Jaa tämä...

Pitääkö FC Basel Lontoossa Chelseaa ahtaalla?

Chelsea – FC Basel, merkki alle 3,5 maalia, kerroin 

Unibetin kertoimet otteluun 1,32 | 5,00 | 11,00 

 

 

Jalkapallon Mestarien liigan ottelutarjontaa, englantilaisjätti Chelsea saa vieraakseen sveitsiläisen FC Baselin. Heti alkuun voidaan todeta, että Chelsea pelaa viikonloppuna huipputärkeän paikallisottelun Fulhamia vastaan ja se voidaan sanoa, että se on varmasti erittäin merkittävä ottelu Chelsealle. Lähtökohtaisesti Chelsean ei tarvitse tänään voittaa FC Baselia rumin lukemin eikä siihen ole syytä uskoakaan. FC Basel on tottunut voittamaan Sveitsissä hyvin paljon pokaaleita ja toisekseen Chelsean kone on yskähdellyt Valioliigassa edellisillä kierroksilla. Chelseahan on onnistunut kahteen edelliseen Valioliigan otteluun tekemään ainoastaan yhden maalin.

FC Baselin puolustus on toiminut alkukaudella Sveitsin liigassa hyvin, sillä FC Baselille ollaan tehty toistaiseksi vain maali ottelua kohden. Tämä otteluhan on lisäksi FC Baselille itseasiassa siinä mielessä mielenkiintoinen, että yllätysmahdollisuudet ovat nyt näin ensimmäisessä lohkovaiheen ottelussa normaalia todennäköisemmät. Kaikki paineet tässä otteluparissa on ehdottomasti Chelsean puolella, joten on mielenkiintoista nähdä, että kuinka paljon Chelsean keskittyminen todellisuudessa on tässä ottelussa ja kuinka se on jo Fulham -ottelussa.

Materiaaliltaan Chelseaa ollaan ennustettu mukaan Valioliigan mestaruustaistoon, joten tavallaan Chelsean täytyy panostaa Mestarien liigan lisäksi myös jokaiseen Valioliigan otteluun. Mestaruutta Valioliigassa ei tule mikäli peliesitysten taso vaihtelee paljon. Chelsea on FC Baselia vastaan ehdottomasti selkeäkin ennakkosuosikki, mutta voi hyvinkin olla, että maaleja ei tänään montaa nähdä.

Veikkaussivut | Tuomas