Chelsea - Crystal Palace 14.12.2013 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/04/2018
Jaa tämä...

Kuinka rumat lukemat Chelsea latoo Crystal Palacen verkkoon?

Chelsea – Crystal Palace (+1), merkki 1, kerroin 1,53 Betsafe
Chelsea – Crystal Palace (+2), merkki 1, kerroin 2,40 Betsafe

Betsafen kertoimet otteluun 1,19 | 6,75 | 15,50 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliigan ottelussa Chelsea sekä Crystal Palace iskevät yhteen. Lähtökohdat lupailevat tästä ottelusta ainoastaan yhteen maaliin pelaamista. Sarjataulukko kertoo paljon joukkueiden välisestä tasoerosta. Chelsea on sarjataulukossa tällä hetkellä kolmantena, kun taas Crystal Palace löytyy toiseksi viimeiseltä sijalta. Crystal Palace tulee tätä menoa tippumaan takaisin Mestaruussarjaan, sillä sinne Crystal Palace ehdottomasti kuuluukin. Crystal Palace on voittanut yhteensä neljä ottelua sekä kaiken kaikkiaan maalinteossa vierasjoukkue on onnistunut huimat kymmenen kertaa.

Chelsea voitti viikolla Mestarien liigan ottelussa Steauan 1-0 maalein ja samallahan Siniset varmistivat itselleen lohkovoiton. Chelsea pystyi lähtemään suhteellisen paineettomassa tilassa Steauan kimppuun, vaikka pahimmillaan Chelsealla olisi ollut mahdollisuus jäädä jopa lohkossa kolmanneksi. Chelsea lähtee joka tapauksessa tähänkin otteluun megasuurena ennakkosuosikkina. Neljä edellistä ottelua ovat kaiken kaikkiaan Chelsealle tuottaneet kolme voittoa. Jotain Chelsean kotipelivireestä kertoo se, että kymmenen edellistä kotiottelua ovat vaatimattomasti tuottaneet kahdeksan voittoa. Chelsea on kotonaan edellisen kerran hävinnyt syyskuussa ja silloinhan pelattiin Mestarien liigan ottelua FC Baselia vastaan.

Crystal Palacen vieraspelaamisesta on vaikeaa löytää mitään hyvää sanottavaa. Viisi edellistä vierasottelua ovat tietenkin tuottaneet viisi tappiota, mutta huolestuttavinta on se, että näissä otteluissa Crystal Palace on pystynyt viimeistelemään yhteensä kaksi maalia. Yksinkertaisesti Crystal Palacella ei ole tällä kaudella ollut pelaajia, jotka illasta toiseen pystyisivät maalintekoon. Ilman sellaisia pelaajia voittaminen tässä lajissa on suhteellisen monimutkaista. Crystal Palace on kylläkin voittanut muutaman edellisen kotiottelunsa, mutta vastustajina ovat olleet Cardiff sekä West Ham. Voidaan siispä todeta, että vastustajan taso tulee tänään kenties aavistuksen nousemaan. Chelsean sairaslista on käytännössä tyhjä Gary Cahillia lukuunottamatta, kun taas Crystal Palacelta sivussa tärkeistä pelaajista ovat Jerome Thomas sekä Dean Moxey. Varsinkin Dean Moxeyn poissaolo on merkittävä takaisku vierasjoukkueelle.

Veikkaussivut | Tuomas