chelsean kolme pelaaja

Chelsea - Everton, Unsworthin ensimmäinen ottelu

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 23/04/2018
Jaa tämä...
Bonukset yht. jopa 100€ + 520€
Veikkaa

 

Englannin Liigacupissa, Carabao Cupissa, on tänään kentällä kovia ottelupareja. Listalta löytyvät Chelsea ja Everton sekä Tottenham ja West Ham. Kovia joukkueita, mutta siitä ei ole varmuutta, että minkälaisilla kokoonpanoilla joukkueet lähtevät tähän kauden vähiten arvostettuun turnaukseen.

Everton on ensimmäistä kertaa kentällä Ronald Koemanin potkujen jälkeen. Managerin hommia hoitaa ainakin toistaiseksi David Unsworth, eikä se kai aivan mahdotonta olisi, että Evertonissa aikoinaan yli kymmenen vuotta pelannut ja myöhemmin Evertonin alle 23-vuotiaiden joukkuetta valmentanut Unsworth olisi vaikka seuraava vakituinen a-joukkueen ykkösmies.

Chelseakin on alamaissa

Everton ja Unworth kohtaavat kovan Chelsean hyvään aikaan. Lontoolainen mestariryhmä on tällä hetkellä myös aika heikossa kunnossa. Chelsea on voittanut vain yhden ottelun neljästä viimeisestään. Sen viime viikkojen ainoa voitto oli vielä onnekas. Watford johti Chelseaa 2-1 viikonloppuna Stamford Bridgellä, ja sen olisi kyllä pitänyt tehdä useampikin maali johdossa ollessaan. Lopulta Chelsea onnistui nousemaan 4-2 -voittoon, mutta vakuuttava se ei missään nimessä ollut.

Watfordin tekemät kaksi maalia tarkoittavat sitä, että kolmessa viime ottelussa Chelsea on päästänyt seitsemän maalia. Se on paljon Antonio Conten ryhmälle. Vielä viime kaudella Chelsean puolustus oli tiukkaain tiukempi, tällä kaudella takalinjat ovat levähtäneet.

Nopeutta kentälle

David Unsworth varmasti hyökkää lujaa epävarmaa Chelsea -puolustusta vastaan. Everton tuonee kentälle nopeutta, ja se voisi tarkoittaa sitä, että Kevin Mirallas ja ehkä Ademola Lookman tulevat avaukseen. Ja samalla myös kesän jättihankinta Gylfi Sigurdsson voisi päästä omalle tontilleen kentän keskelle jakamaan mainioita syöttöjään. Tällä ryhmällä Everton voi iskea lujaa vastaan, kun sellainen paikka tulee.

Evertonilla on hyvä paikka kukistaa Chelsea, ja sillä olisi mahdollisuuksia rakenta hyvä taktiikka otteluun, mutta suurin ongelma Evertonin kohdalla on se, että se on surkea joukkue. Everton on voittanut vain kaksi kertaa 13 viime ottelustaan. Unsworth varmasti laittaa ison luudan lakaisemaan, ja muutoksia on tulossa, mutta ei hänellä loppujen lopuksi ole hirveästi pelivaraa veivailla joukkuetta toiseen suuntaan.

Vasta yhdet treenit takana

Evertoninkin puolustus on ollut kehno, eikä siihen oikein välttämättä ole heti lääkkeitä. Unsworthilla on ollut vasta yksi harjoitussessio joukkueen kanssa, ei siinä uutta systeemiä vielä ajeta sisään. Unsworth oli itse peliurallaan puolustaja, ja varmasti hän keksii jotain uutta puolustuksen varalle, mutta työ vie aikaa.

Ottelusta saattaa tulla maalirikas. Kummallakin on puolustuksen ongelmia, ja varsinkin kotijoukkue Chelsealla on hyökkäyksessä potentiaalia. Varsinin Michy Batshuayi on ollut viime viikkoina hyvä. Kuudessa viime ottelussaan hän on tullut vaihdosta kolmesti sisään ja ollut kolmesti avauksessa, silti Batshuayi on tehnyt näissä otteluissa komeat seitsemän maalia.

Unibet antaa yli 2,5 maalia -vedolle kertoimeksi 1.71, sen voi kupongille laittaa.

Chelsean mahdollinen avaus: Caballero – Azpilicueta, Christensen, Rudiger – Zappacosta, Fabregas, Bakayoko, Kenedy – Willian, Batshuayi, Musonda

Evertonin mahdollinen avaus: Robles – Martina, Holgate, Keane, Garbutt – Besic, Davies – Mirallas, Sigurdsson, Lookman – Niasse

 

 

 

Parhaat talletusbonukset

chelsea
Chelsea - West Ham 8.4.2018, pettymysten kausi Lontoossa

Chelsea jää ulos ensi kauden Mestareiden liigasta ja West Ham painii putoamispeikon kanssa. Ei ole mennyt kuten suunniteltiin.

fa-cup-manchester-united-tottenham-veikkaussivut
Lauantai 21.4.2018 - Manchester United - Tottenham Wembleyllä! K...

Vaikka Spurs on vierasjoukkue, pääsee se pelaamaan ottelun tämän kauden kotikentällä. Spurs finaaliin?

kärpät-tappara-liiga-veikkaussivut
Lauantai 21.4.2018 Kärpät - Tappara kolmannessa finaalissa!

Kärpät on kahden voiton päässä mestaruudesta. Hyppääkö Tappara vielä kyytiin vai menikö Kultajuna jo?

WEST-BROM-LIVERPOOL-VEIKKAUSSIVUT-VALIOLIIGA
Lauantai 21.4.2018 - West Bromwich - Liverpool. Antaako vieraat a...

West Brom on putoamisen partaalla, pystyykö se nappaamaan pinnoja kovavireiseltä Poolilta?

palace_brighton
Watford - Crystal Palace 21.4.2018, kummatkin säilynevät liigas...

Watford on kahdeksan pistettä putoamisrajan yläpuolella, ja Crystal Palace on viisi pistettä rajan päällä. Piste kelpaisi varmasti tänään kummallekin.

EHT-RUOTSI-SUOMI-VEIKKAUSSIVUT
Sunnuntai 22.4.2018 Suomi kohtaa Carlson Hockey Gamesin päätös...

3-1 vai 1-3? Vai löytyykö tulosvetoon joku muu lukema? Lyö vetoa matsista!

barcelona
Sevilla - Barcelona 21.4.2018, Barca hakee tuplaa

Sevilla ja Barcelona kohtaavat Espanjan cupin finaalissa. Kummankin kausi on aikalailla kiinni tästä ottelusta, muuten jää pettymys päälimmäisenä mieleen.

facup-chelsea-southampton-veikkaussivut
Sunnuntai 22.4.2018 - FA Cup välierässä Chelsea - Southampton....

Molempien Valioliiga-kausi on mennyt mönkään, tästäkö lohtua loppukauteen? Betsaa voittajaa!

Aikaisemmat otteluennakot