Chelsea jatkaa ostamista, 150 miljoonaa lompsassa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Valioliigan mestarijoukkue Chelsea on tänä kesänä jo tuhlannut siirtomarkkinoilla 129 miljoonaa puntaa, mutta vielä ei piisaa. Daily Mirrorin mukaan Chelsean managerilla Antonio Contella olisi vielä 150 miljoonaa puntaa käytettävissä.

PELAA NYT

Lehden mukaan Conten ostokohteina olisivat Southamptonin toppari Virgil van Dijk, Juventuksen vasen pakki Alex Sandro sekä Inter Milanin laituri Antonio Candreva. Tähän mennessä Chelsea on jo vahvistunut muun muassa Real Madridista tulleella Diego Costan korvaajalla Alvaro Moratalla (hinta 58 miljoonaa euroa), Monacon mainiolla keskikenttäpelaajalla Tieoumane Bakayokolla (hinta 38.7 miljoonaa euroa) sekä AS Roman saksalaisella topparilla Antonio Rudigerilla (hinta 34 miljoonaa euroa).

Uusista kohteista Southamptonin van Dijk on arvioitu 60 miljoonan punnan arvoiseksi. Alkukesästä van Dijk oli jo menossa Liverpooliin, mutta Poolin rikottua siirtosäännöksiä Chelsean kanssa kisassa on enää Manchester City.

Juventus vaatii Sandrosta myös 60 miljoonaa puntaa. Brassi Sandro ei ole suostunut allekirjoittamaan uutta sopimusta Juven kanssa, joten hänen lähtönsä on lähellä.

Inter Milan on UEFA:n viimeisen Fair Play -listauksen mukaan todella pahoissa taloudellisissa vaikeuksissa, joten tähtipelaaja Candrevan myynti ei olisi ihme. Candrevallekin löytyisi varmaan paljon ottajia, joten ei hänkään halvalla lähde. Antonio Contelta kysyttiin ennen Bayern Munchenia vastaan pelattua harjoitusottelua hänen kiinnostuksestaan Candrevaan, mutta tähän Conte ei suostunut kommentoimaan mitään.

”Ei ole oikein puhua toisen joukkueen pelaajasta. Candreva on Interin pelaaja. Kunnioitan häntä suuresti, sekä myös hänen joukkuettaan ja omia pelaajiani”, Conte sanoi pressitilaisuudessa.

Euroopan siirtoikkuna sulkeutuu elokuun 31. päivä klo 23.00. Chelsealla on vakaa tarkoitus vahvistaa joukkuetta. Se on nyt taas mukana Mestareiden liigassa, ja rasitus joukkueelle on nyt paljon viime vuotista kovempi. Contekin on myöntänyt, että tällä hetkellä joukkue on vielä liian heppoinen pelaamaan kaikki tulevan kauden turnaukset.

 

Lyö vedot  Unibetille!>>