VIDEO: Chelsean päävalmentajalle potkut

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Kuva: AFP
  • 18/02/2018
Jaa tämä...

Chelsea on tehnyt kovan ratkaisun.

Englannin Valioliigan hallitseva mestari Chelsea on antanut potkut päävalmentajalle Jose Mourinholle. Asiasta kertoi ensimmäiseksi BBC ja myös seura on nyt vahvistanut uutisen.

Chelsean päätös antaa potkut Mourinholle herättää varmasti tunteita. Sinisten alkukausi on sujunut Valioliigassa todella heikosti, sillä joukkue on voittanut 16 ottelusta vain neljä ja on sarjataulukossa sijalla 16. Eroa sarjan kärjessä olevaan yllättäjäjoukkue Leicesteriin on 20 pistettä ja putoamisviivaan ainoastaan yksi piste.

Mourinho valmensi Chelseaa edellisen kerran vuosina 2004-2007. Toisen kerran mies toimi Chelseassa vuodesta 2013 lähtien. Portugalilainen on toiminut myös FC Porton, Interin ja jopa Real Madridin valmentajana.

Mourinho on voittanut Chelsean päävalmentajana kolme Valioliigan mestaruutta, joista kaksi ensimmäisen jakson aikana. Mestaruudet tulivat keväällä 2005, 2006 ja 2015. FA Cupin Chelsea voitti Mourinhon johdolla puolestaan vuonna 2007.

Mourinhon seuraajasta ei ole vielä tarkempaa tietoa, mutta esillä ovat olleet nimet Pep Guardiola, Guus Hiddinki, Brendan Rodgers ja Juande Ramos.

Chelsea pelaa seuraavan kerran lauantaina. Tuolloin Lontoossa pelattavassa kamppailussa vierasjoukkueena toimii Sunderland.

Peliyhtiö Veikkaushuone tarjoaa jalkapallosarjoihin erinomaiset kertoimet ennen otteluita kuin myös livevedonkin puolella.

Lähde: BBC, Chelsea tiedote

Lue myös:
Real Madrid ja Chelsea tekemässä vaihtokaupan?
VIDEO: Näin sinusta voi tulla CR7

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa