Chelsea kaappaamassa uusia tähtipelaajia!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • 05/06/2015
Jaa tämä...

Veikkaussivujen toimitus | Petteri  6.5.2015

Tuskin on ehtinyt Chelsean mestaruusjuhlien shampanjapullojen pohjat kuivua kun huhut uusista pelaajista vahvistuvat. Todennäköisesti kaikki kalliit pelaajat ovat jossain vaiheessa uraa yhdistetty viime vuosien aikana Chelseaan, mutta nyt kauden lähestyessä loppuaan huhut kiihtyvät ja Chelsea harvoin jää ilman uusia pelaajia.

Kuumimmat huhut koskevat nyt Shakhtar Donetskin ulkomaalaiskaksikkoa Douglas Costaa ja Luiz Adrianoa. Brasilialainen 24 –vuotias Costa on n. 20 miljoonan euron arvoinen, mutta sopimus hänellä on Donetskin kanssa vuoteen 2018. No se ei tietenkään ole este eikä välttämättä edes hidaste kun puhutaan tuoreesta Valioliigamestari Chelseasta. Adriano, 28 –vuotias hyökkääjä pääsee siirtymään ilmaiseksi melkein mihin seuraan tahansa, Valioliigassa miehestä taistelevat Chelsean ohella myös Manchester United ja Arsenal.

Jose Mourinhon ostoslista on kuitenkin pitkä ja siihen mahtuu myös Southamptonin pakki Nathaniel Clyne, joka ei ole vielä allekirjoittanut uutta sopimusta. Huhut kertovat että Clynellä on pelipaidassaan 25 miljoonan punnan hintalappu, perusostos Mourinholle. Edison Cavania on Paris St. Germainista huhuttu Chelseaan jo useampaan otteeseen, mutta huhut kertovat että Cavani olisi viime päivien aikana antanut seurajohdolleen pyynnön siirtoon. Se saattaa tietää sitä että Cavani nähdään ensi kaudella Chelsean paidassa. Hintaa Cavanilla on n. 55 miljoonaa puntaa.

vh-mm-banner-620-21