Mihin menee Mourinho? Kuka saa Vardyn? Miten käy LVG:n?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: WEB
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Jalkapallon Englannin Valioliigan kabineteissa ja kulmahuoneissa tapahtuu tällä hetkellä niin paljon, ettei perässä tahdo pysyä.

Lumipalloefekti lähti liikenteeseen aikaisemmin tällä viikolla kun Chelsean omistaja Roman Abramovich sai tarpeeksensa joukkueensa konttaamisesta ja päätti erottaa managerinsa Jose Mourinhon. Tästä lähti tietenkin liikenteeseen kovat spekulaatiot siitä kuka korvaa Mourinhon ja mihin Jose-setä itse suuntaa seuraavaksi. Eilen  saatiin kuitenkin vahvistus sille, että Chelsean ottaa loppukaudeksi komentoonsa hollantilainen, kertaalleen jo urallaan Chelsean peräsimessä ollut, Guus Hiddink.

Vain pari tuntia sen jälkeen kun Hiddink oli virallisesti nimetty Chelsean valmentajaksi, oli jo ensimmäisen brittilehden kannessa otsikko jossa kerrottiin hollantilaisen vaatineen Abramovichia ostamaan Leicesterissä huikeaa kautta pelaavan kärkimiehen Jamie Vardyn. Hiddinkin kerrotaan sanoneen, että hän tarvitsee seuraan uuden hyökkääjän, koska Diego Costa ja Rademel Falco eivät ole onnistuneet tällä kaudella maalinteossa kuten heidän tasoisiltaan pelaajilta odotetaan.

Samaan aikaan Manchester Unitedin päävalmentajan Louis Van Gaalin silmukka kaulan ympärillä kiristyy. Mies kertoi jo ennen eilisen lauantain Norwich kotiottelua ymmärtävänsä että tulosta on synnyttävä, tai hänen ei jatka enää kauan Red Devilsin peräsimessä. Ja kuinka kävikään? United hävisi sarjanousijalla luvuin 1 – 2, ja Twitter täyttyi Van Gaalia parjaavista viesteistä, tunnisteella #LVGOUT höystettynä. Eikä tässä vielä kaikki. Kuin sattumalta, Jose Mourinho on kertonut julkisuudessa, ettei hän jää viettämään sapattivapaata potkuista huolimatta vaan etsii jo uutta työtä, ja hänen unelmanaan olisi päästä Manchester Unitedin penkin päähän. Voikin olla hyvin mahdollista että ”The Iron Tulip” saa väistyä ”The Special Onen” tieltä nopeammin kuin uskommekaan.

Lue myös:

Venäjä murskasi Suomen EHT-jäillä

Roman Abramovichin näytelmä saa jälleen uuden pääroolin esittäjän

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa