Chelsea - Liverpool 29.12.2013 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/03/2018
Jaa tämä...

Chelsea sekä Liverpool vastakkain Valioliigan kärkikamppailussa.

Chelsea – Liverpool, merkki 2, kerroin 3,50 Sportingbet
Chelsea – Liverpool (+1), merkki 2, kerroin 1,70 Sportingbet

Sportingbetin kertoimet otteluun 2,05 | 3,40 | 3,50 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliigassa pelataan tänään neljän ottelun kierros, illan huippuottelussa yhteen iskevät Chelsea sekä vieraaksi saapuva Liverpool. Sarjataulukosta Chelsea löytyy tällä hetkellä kolmannelta sijalta neljä pistettä kärkeä olevan Manchester Cityä perässä. Liverpool löytyy puolestaan sijaa kotijoukkuetta alempaa. Chelsea voitti edellisellä kierroksella Swansean 1-0 maalein, mutta kahteen edelliseen otteluun Siniset ovat viimeistelleet vain yhden maalin. Chelsea kaipaa kipeästi sellaista ykkösmaalintekijää, joka illasta toiseen viimeistelisi maaleja mahdollisimman kovalla prosentilla. Chelsean keskikenttä on äärimmäisen laadukas, mutta pelaajat ovat pitkälti hyvin samantyyppisiä. Se tuottaa Chelsealle ongelmia varsinkin huippujoukkueita vastaan ja ehdottomasti Liverpool sellaiseksi voidaankin luokitella.

Liverpoolin huikea pelivire päättyi edellisellä kierroksella Manchester Cityä vastaan kärsittyyn tappioon 2-1 maalein. Liverpool sai syyttää tuosta tappiosta ainoastaan itseään, sillä varsinkin vierasjoukkueen maalivahdilla oli suuri rooli siihen, että ylipäätänsä Manchester City voiton pystyi nappaamaan. Luis Suarez on tällä hetkellä pelaaja, jota jokainen Valioliigaseura pelkkää. Luis Suarezilla on mieletön maalivire ollut tällä kaudella ja se on heijastunut oikeastaan koko muunkin joukkueen tekemiseen. Liverpoolilla on selkeä pelitapa, jota he pelaavat kierroksesta toiseen. Aikaisemmilla kausilla Liverpool on pelannut äärimmäisen epätasaisesti, mutta tällä kaudella tilanne on muuttunut huomattavasti uskottavammaksi. Nyt Liverpool on pelannut itsensä uskottavaksi joukkueeksi, joka voi taistella mestaruudesta loppuun saakka. Viisi edellistä ottelua ovat Liverpoolille tuottaneet neljä voittoa, joten vierasjoukkueen pelivire kokonaisuutta ajatellen on kaiken kaikkiaan enemmän kuin kohdallaan.

Liverpool lähtee tähän otteluun huomattavasti siipirikkoisempana kuin Chelsea, mutta siitä huolimatta Liverpool on syytä nostaa mukaan vetokupongille. Liverpoolin sairaslista ei tavallaan ole muuttunut viime kierroksien aikana, joten siinä mielessä vierasjoukkue on pelannut erittäin hyvällä tasolla jo pitkään ilman esimerkiksi Steven Gerrardia. Muutenhan Liverpoolilta sivussa ovat myös esimerkiksi John Flanagan sekä Daniel Sturridge. Liverpool on ollut viime aikoina ehdottomasti paremmassa pelivireessä kuin Chelsea, joten jo sen takia vierasvoittoa lähdetään vetokupongille tarjoamaan. Liverpoolilla oli kaikki mahdollisuudet Manchester Cityn kaatamiseen eikä tuosta ottelusta vastustajan taso tule ainakaan nousemaan. Parhaimmillaan Chelsea on kotonaan äärimmäisen vaikeasti pysäytettävissä, mutta valitettavasti kotijoukkueella on suhteellisen suuria ongelmia löytää selkeä ykköshyökkääjä. Liverpoolilla sellaisia ongelmia ei ole.

Veikkaussivut | Tuomas