VIDEO: Chelsean kärkipelaaja matkalla Aston Villaan?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 20/02/2018
Jaa tämä...

Hallitsevan mestarin hyökkääjää viedään muihin maisemiin.

Jalkapallon Englannin Valioliigan hallitseva mestari Chelsea on mahdollisesti lainaamassa ranskalaishyökkääjä Loic Remyn loppukaudeksi pelaamaan Aston Villan vahvuuteen. Aston Villa on voittanut tällä kaudella ainoastaan yhden ottelun Valioliigassa. Joukkue onnistui syyskaudella tekemään 15 maalia. Se oli vähiten koko sarjassa.

Marraskuun alussa Tim Sherwoodin managerina korvannut Remi Garde on paljastanut että Aston Villa on hyvin kiinnostunut Remyn palkkaamisesta seuran vahvuuteen. Chelsean ranskalaishyökkääjää yritetään houkutella lainalle Birminghamiin alustavaksi loppukaudeksi.

– Loic on erityinen, koska hän tuntee liigan ja hän olisi loistava lisä joukkueeseen, Garde kertoi.

– Hän on ehdottomasti yksi niistä pelaajista, joita yritän houkutella Aston Villaan.

Mielenkiintoisena yksityiskohtana Garde tuntee Remyn entuudestaan, sillä he olivat samaan aikaan ranskalaisseura Lyonissa. Tuolloin ranskalaiskärki aloitteli uraansa. Puolitoista vuotta sitten Chelseaan siirtynyt Remyn on ollut vaikeaa saada peliaikaa, sillä hän on ollut avauksessa ainoastaan yhden kerran.

Valioliigassa pelataan kuluvana vuonna vielä yksi ottelu, kun Sunderland isännöi Liverpoolia. Seuraavan kerran Englannin korkeimmalla sarjatasolla pelataan tulevana lauantaina.

Peliyhtiö Betsson on vahvasti mukana eri jalkapallosarjoissa tarjoten markkinoiden parhaimpia kertoimia ennen otteluita kuin myös livevedonkin puolella. Peliyhtiö tarjoaa uusille asiakkaille myös erinomaisen talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Usain Bolt näkee Real Madrid -tähdessä kehitettävää
Van Gaalin kausi ohi? Ei ilmestynyt joukkueen treeneihin

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa