Chelsea - Manchester United 19.1.2014 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Manchester United matkustaa Valioliigan huippuottelussa Chelsean vieraaksi.

Chelsea – Manchester United, merkki 1, kerroin 1,68 Nordicbet

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,68 | 3,50 | 5,20 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliigan ottelutarjontaa, Chelsea sekä Manchester United iskevät yhteen kierroksen huippuottelussa. Lähtökohtaisesti tiedossa tulee olemaan kahden upean seuran välinen kohtaaminen. Periaatteessa Chelsea sekä Manchester United voidaan luokitella mestarisuokeiden joukkoon, mutta tässä ottelussa on vain yksi selkeä ennakkosuosikki ja se on Chelsea. Tälle väitteelle on helppoa kertoa perusteet. Ensimmäinen suurin peruste on se, että Manchester United lähtee tähän otteluun sairaslistan osalta karmeasta tilanteesta. Manchester Unitedin valmennuksella on työ ja tuska saada jalkeille edes jollain tapaa järkevä vierasjoukkue. Sivussa Punaisten vahvuudesta tänään ovat vaatimattomasti esimerkiksi Wayne Rooney, Nani, Robin Van Persie, Marouane Fellaini, Ashley Young, Rio Ferdinand sekä Phil Jones, Listaa voisi vielä jopa jatkaakin, joten siinä mielessä vierasjoukkueen loukkaantumislista on karmeaa katsottavaa.

Chelsean sekä Manchester United ovat viime aikoina olleet pelivireeltään täysin kaksi eri joukkuetta. Chelsea on kulkenut käytännössä voitosta voittoon, kun taas Manchester Unitedilla on lievästi sanottuna ollut suuria ongelmia. Edelliset viisi ottelua ovat Chelsealle tuottaneet yhtä monta voittoa – edellisellä kierroksella Chelsea voitti Hullin 0-2 maalein. Näissä edellä mainituissa otteluissa kotijoukkueelle ollaan kaikkineena tehty yksi maali. Se kertoo jotain Sinisten puolustustyöskentelystä. Toisaalta tilannehan sopii Chelsealle enemmän kuin erinomaisesti, sillä kotijoukkue pääsee tähänkin otteluun lähes parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. Tarkemmin sanottuna Chelsealta sivussa tänään ovat vain Frank Lampard sekä Branislav Ivanovic ja itseasiassahan kyseinen kaksikko on erittäin lähellä paluuta takaisin kotijoukkueen vahvuuteen. Lopullinen Chelsean sairaslista on tarkistettava ennen pelipäätöksen tekemistä.

Manchester Únitedin peliesitykset sekä sitä kautta tulokset eivät ole tähän otteluun antaneet ensimmäistäkään syytä edes harkita vierasvoiton mahdollisuutta. Manchester United on edellisestä viidestä ottelustaan saalistanut vain kaksi voittoa. Loukkaantumislista on niin pitkää katsottavaa, että kyllähän sellainen vaikuttaa joukkueen kuin joukkueen tekemiseen. Sairaslistan kohdalla ei jokaisella kerralla voida lähteä sitä syyllisenä pitämään, mutta tässä tapauksessa se sallittakoon. Tilastojen valossahan Chelsea lukeutuu Valioliigan parhaimpien kotijoukkueiden listaan, joten siinä mielessä Sinisten voitto on tänään ennen kaikkea järkevä valinta vetokupongille mukaan. Chelsea on tähän mennessä pelannut kymmenen kotiottelua ja niistä Siniset ovat saalistaneet vaatimattomasti yhdeksän voittoa sekä yhden tasapelin. Muu tulos kuin Chelsean voitto olisi ehdottomasti yllätys.

Veikkaussivut | Tuomas