Chelsea - Newcastle 10.1.2015 | Viimeksi Newcastle voitti

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 01/10/2015
Jaa tämä...

Newcastlen manageri Pardew lähti Crystal Palaceen, kärkimies Cisse ja keskikentän Tiote lähtivät African Nations Cupiin

Colts jätti lokakuussa Bengalsin nollille

 

Chelsean hävisi tällä kaudella ensimmäisen kerran vasta joulukuun alussa ja silloin sen peittosi juuri Newcastle. Papiss Cisse teki tuossa ottelussa kaksi maalia ennen kuin Chelsean Didier Drogba kavensi ottelun loppupuolella. Sen jälkeen Chelsea on hävinnyt toisenkin kerran, edellisellä liigakierroksella Tottenham voitti sen omalla White Hart Lane -stadionillaan runsasmaalisessa 5-3 -ottelussa.

 

Newcastle oli kovakuntoinen joukkue, kun se voitti Chelsean. Se aloitti kauden todella heikosti. Ensimmäinen liigavoitto tuli vasta lokakuun puolivälissä Leicesteria vastaan, tämän jälkeen Newcastle nappasi vielä viisi voittoa putkeen. Voittoputken jälkeen se taas vajosi alamaihin, saldona tuon pelin jälkeen cup-ottelut mukaan lukien 1-1-5. Kauden alussa Newcastlen managerin Alan Pardew’n potkuista oltiin jo varmoja, voittoputken aikana Pardew’ta ylistettiin, kunnes aivan hiljattain Pardew jätti Newcastlen ja siirtyi Crystal Palacen manageriksi. Jotain seuran ja Pardew’n välillä meni pieleen, sillä kyllä Newcastlen resurssit ovat paremmat kuin Palacen. Newcastlen managerin hommia hoitaa väliaikaisesti John Carver.

 

Newcastle on vajaa pelaajistoltaan. Piakkoin alkava Africa Nations Cup on vienyt muutaman tärkeän pelaajan joukkueesta. Edellisessä Chelsea-ottelussa maalit tehnyt Papiss Cisse sekä Cheick Tiote ovat lähteneet maajoukkueidensa matkaan, Cissen poissaolo tekee pahan loven Newcastlen hyökkäykseen. Keskikentän Tiotenkin olisi aloituskokoonpanon pelaaja. Newcastle saa pitkästä aikaa ykkösmaalivahtinsa Tim Krulin mukaan, hänen edellinen ottelunsa oli marraskuussa. Muutkin saatavilla olevat tärkeät pelaajat ovat terveinä ja mukana, kuten Sissoko, Janmaat, Coloccini ja Colback. Tämä ryhmä oli sivussa viikolla FA Cupin ottelusta Leicesteria vastaan. Ilmeisesti Newcastle pitää cup-turnausta tällä kaudella toisarvoisena, ja siksi huilautti useita avainpelaajaa.

 

Chelseakin antoi huilivuoron muutamalle avainpelaajalle viikolla pelatussa cup-ottelussa Watfordia vastaan. Nyt nämä kaikki – John Terry, Eden Hazard, Cesc Fabregas ja maalivahti Thibault Courtois – ovat kyllä mukana.

 

Newcastle on läiskinyt paljon maaleja viime aikoina. Kahdessa edellisessä liigaottelussa se teki kolme maalia kummassakin. Chelsea on kuin juna, se tekee muutaman tarvittavan maalin aivan varmasti. Chelsean puolustus on varsinkin kotikentällä täyttä rautaa, siksi maaleja on syytä odottaa vähemmän kuin markkinat odottavat. Alle 3 maalia saa Unibetilta kertoimen 1.93, sille lantit. Tasan kolme maalia antaa rahat takaisin.

Vihje: alle 3 maalia, kerroin 1.93 Unibet