Chelsea - Newcastle | 25.8.2012 Valioliiga

Onko Newcastle jälleen hankala vastustaja Chelsealle?

Chelsea - Newcastle, merkki 2, kerroin 7,00 William Hill
Chelsea - Newcastle (+1), merkki 2, kerroin 2,25 Bet365

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,50 | 4,33 | 6,50 PELAA TÄSTÄ

Jalkapallon Englannin Valioliigaa, illan viimeisessä ottelussa Chelsea kohtaa Newcastlen. Chelsea pelasi kesän aikana epätasaisesti ja sama on jatkunut myös Valioliigassa. Chelsea ei vakuuttanut ensimmäisessä ottelussa Wigania vastaan millään tavalla, vaikka voittikin 0-2 maalein. Chelsea teki muutaman maalin alkuun, mutta sitten Wigan pääsi jatkuvasti paremmin peliin mukaan. Toisessa kamppailussa Chelsea oli hävitä kotonaan Readingille, joten voidaan todeta, ettei Chelsea ole tällä hetkellä vastustajana lähellekään pahimmasta mahdollisesta päästä. Newcastle on ollut vuosien aikana vaikea vastustaja Chelsealle. Kolmeen viime kohtaamiseen sinisten kotikentällä Chelsea ei ole voittanut ainuttakaan!

Newcastle pelasi viikolla Eurooppa Liigan karsintoja ja saalisti mukavan 1-1 vierastasapelin Atromitosin vieraana. Tilanne on oikeastaan hyvä vierailijoiden kannalta, koska tärkeä vierasmaali on tehnynä. Newcastle voitti muutenkin viikonloppuna Tottenhamin 2-1 maalein, joten näistä lähtökohdista Chelsean pelaaminen ei houkuttele millään tavalla.

Näin tuplaat voittosi Bet365:n avulla

Bet365 tarjoaa uusille asiakkaille 100 € bonuksen ensimmäisen talletuksen yhteydessä, jonka avulla voit tuplata voittosi. Tee talletus Bet365:lle ja lyö vetoa haluamaasi kohteeseen. Tämän jälkeen Bet365 maksaa bonuksen tilillesi ja voit lyödä sen samaan kohteeseen. Esim. talleta 100 €, jolloin Bet365 maksaa 100 € bonuksen ja voit lyödä 200 € vedon valitsemaasi kohteeseen. Jos pelaat kerrointa 2.00, on sinulla kohteen mennessä oikein pelitililläsi maukas 400 € vain satasen talletuksella. Voittoa kertyy siis maukkaat 300€!

Siirry Bet365:n sivuille TÄSTÄ

Veikkaussivut | Tuomas

Takaisin vihjeisiin

Kommentoi

 

Kommentoi

Kommentti(*):
Nimi(*):
Sähköposti:
Mikä kuukausi tulee helmikuun jälkeen? (*)