Chelsea - Norwich 4.5.2014 | Vierasjoukkue on umpisurkea

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 05/04/2014
Jaa tämä...

Chelsealla heikko oljenkorsi mestaruuteen ja Norwichilla samanlainen sarjassa säilymiseen

Vihje lyhyesti

– Chelsea pelaa vielä Valioliigan mestaruudesta. Mestareiden liigan finaali jäi haaveeksi, joten joukkueella on vielä motivaatioa. Norwich yrittää säilyä liigassa, mutta se tarkoittaisi pisteiden saamista Chelsean vieraana.

– Norwich on umpisurkea joukkue. Edellinen voitto on maaliskuun lopulta. Vieraskentällä Norwich on viimeksi tehnyt maalin maaliskuun puolivälissä. Chelsean puolustus on kivikova, hankala nähdä, että Norwich pääsisi Stamford Bridgellä maalintekoon.

– Chelsea on ottanut tämän vuoden puolella kotikentällään muutamia murskavoittoja. Vaikka joukkueen hyökkäystä on kritisoitu tällä kaudella, niin Stamford Bridgellä se on tehnyt paljon maaleja.

– Motivaatio ja joukkueiden tasoero tekevät Chelseasta oikeutetusti hyvin selvän suosikin. Vähintään kahden maalin voitto on todennäköisempi kuin muut tulokset.

Vihje: Chelsea -2, kerroin 2,00 Bet365

 

 

Lähtökohdat otteluun

Kummallakin joukkueella on hienoinen oljenkorsi tavoitteeseensa. Chelsealla on pieni mahdollisuus edelleen liigamestaruuteen. Se on kaksi pistettä Liverpoolia ja Manchester Cityä perässä. Kaksi ottelua on vieä pelaamatta, joten jos kärkikaksikko kompuroi, niin Chelsea voi päästä ohi. Joka tapauksessa voitolla Norwichia vastaan Chelsea nousee hetkellisesti Valioliigan kärkeen.

Norwich on kolmannen putoajan paikalla. Eilen varmistui Cardiffin ja Fulhamin putoaminen Championship-liigaan ensi kaudeksi. Norwichilla on kolme pistettä vähemmän kuin Sunderlandilla ja selvästi huonompi maalisuhde. Periaatteessa joukkue voisi vielä saavuttaa Hullin ja West Bromwichinkin. Jos Norwich häviää tänäään Chelsealle, niin putoaminen on käytännössä täysin varmaa.

Chelsea hävisi viikolla Mestareiden liigan finaaliapaikan Atletico Madridille. Atletico voitti Chelsean Stamford Bridgellä 3-1 ja sitä ennen Sunderland kävi Valioliiga-ottelussa hakemassa Lontoosta pisteet 2-1. Näitä tappioita ennen Chelsealla oli komea seitsemän kotivoiton putki, johon kuuluu esimerkiksi 6-0 voitto Arsenalista ja 4-0 voitto Tottenhamista.

Norwich on surkeassa kunnossa. Se on hävinnyt viisi ottelua putkeen. Vieraskentällä Norwich on hävinnyt yhdeksän peräkkäin. Edellinen vierasvoitto on joulukuulta, jolloin se voitti West Bromwichin 2-0. Viikko sitten Norwich hävisi Manchester Unitedille 0-4, Swansea pöllytti sen maaliskuun lopussa 0-3 ja Aston Villa maaliskuun alussa 1-4.

Chelsean peli on tällä kaudella nojannut puolustukseen. Viime viikkojen hyvä pelit, kuten ottelut Liverpoolia ja Atletico Madridia vastaan vieraissa, ovat sujuneet muuripuolustuksen ansiosta. Tällä kaudella Chelsea on pelannut 17 ottelua, joissa vastustaja ei ole tehnyt maalia.

Chelsea saa hyvän kokoonpanon kentälle, poissa ovat ainoastaan maalivahti Cech sekä keskikentän Ramires, joka on pelikiellossa. Norwichilta puuttuvat loukkaantuneet Yoba, Bennett sekä Pilkington.

 

Perustelut vihjeelle

Norwich on heikko joukkue, joka pelaa ensi kaudella sarjaporrasta alempana. Chelsealla ei ole enää muuta pelattavaa kuin viimeiset kamppailut Valioliigan mestaruudesta. Joukkue on motivoitunut ja monta luokkaa vastustajaa parempi. Chelsea -2 maalia saa Bet365:ltä kahden kertoimen. Jos Chelsean voittaa tasan kahdella osumalla, niin panos palautetaan.

Vihje: Chelsea -2, kerroin 2,00 Bet365

Veikkaussivut | Anssi