Chelsea ottaa Costan takaisin, jos Diego vain käyttäytyy

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 20/01/2018
Jaa tämä...

Chelsean ja kärkimies Diego Costan tarina jatkuu. Nyt Chelsea on kutsunut Costan takaisin joukkueeseen ja antanut neljä ehtoa sille, että asiat taas sujuvat seuran ja Costan välillä. Ja hetkeä aikaisemmin Costa oli sanonut, että Chelsea kohtelee häntä kuin rikollista. Costa olisi halunnut vaihtaa seuraa kesällä , mutta Chelsea ei ilmeisesti ollut yhteistyöhaluinen.

Guardian kertoo Chelsean neljän ehdon olevan melko yksinkertaisia. Ensimmäinen ehto on helppo, Costan on palattava Chelseaan. Toinen tehtävä Costalle on, että hänen on ilmoittauduttava seuran harjoituksiin. Kolmas on se, että Costan olisi päästävä pelikuntoon. Ja neljäs on sitten yllättäen se, että Costan olisi oltava valmis palata ykkösjoukkueeseen.

Eli valtava riita, pelaajan erottaminen, mököttämistä ja syytöksiä puolin ja toisin, ja sitten lopulta sovitaan asiat, kunhan vain Costa suostuu hoitamaan hommansa. Vähän niin kuin riitaisa avioliitto.

Riita treenarin kanssa

Costan ja Chelsean riita alkoi Guardianin mukaan jo vuoden vaihteessa, kun Costa joutui kovaan riitaan Chelsean fysiikkavalmentaja Julio Tousin kanssa. Tällaisesta Chelsean tiukka manageri Antonio Conte ei pidä ollenkaan. Ja kun Costa pelasi heikosti kauden jälkimmäisen puoliskon, niin Conte päätti kertoa Costalle tekstiviestillä, että tätä ei enää Stamford Bridgellä kaivata. Costa kertoi koko maailmalle Conte tylystä tekstarista, aivan kuin kovassa avioliittoriidassa huudellaan kaikille, että mitä toinen sanoi tai teki.

Nyt Costa on ollut omin luvin pois Chelsean harjoituksista. Chelsea ei ole suostunut kommentoimaan mahdollisista kurinpitotoimista.

Miksi Costaa ei sitten vain myyty kesällä, ja kaikki olisi nyt ok? Costa olisi halunnut palata edelliseen seuraansa Atletico Madridiin, mutta Atletico ei ollut Chelsean kanssa samaa mieltä siirtokorvauksen suuruudesta. Ehkä Costalla on niin hankala maine, että ottajia ei lopulta ollutkaan niin paljoa. Joka tapauksessa, Atletico varmasti mielenkiinnolla seuraa Costan ja Chelsean tilannetta. Eiköhän Atletico mielellään ota vanhan tähtensä takaisin, kunhan kärkimiehen kanssa ongelmissa oleva Chelsea vain laskee ensin hintaa.

Costa tuli Chelseaa kesällä 2014 32 miljoonalla puntaa. Ensimmäisellä kaudellaan Costa voitti Chelsean kanssa Valioliigan mestaruuden tehden 21 maalia. Seuraavalla kaudella maaleja tuli vain 16, ja varoituskortteja 11, ja Chelsea romahti kauas liigan kärjestä.

Antonio Conten tulo manageriksi oli aluksi Costalle todellinen piristysruiske. Viime kaudella Costa teki 15 maalia jo ennen joulun, kunnes asiat alkoivat mennä happamaksi.

 

Lyö vedot  Unibetille!>>