Chelsea - Steaua 11.12.2013 | Mestarien liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/11/2013
Jaa tämä...

Nappaako Chelsea täydet pisteet sekä samalla lohkovoiton itselleen?

Chelsea – Steaua (+1), merkki 1, kerroin 1,55 Unibet
Chelsea – Steaua (+2), merkki 1, kerroin 2,40 Sportingbet

Unibetin kertoimet otteluun 1,19 | 7,25 | 17,00 PELAA TÄSTÄ

 

 

Romanialainen Steaua matkustaa jalkapallon Mestarien liigan ottelussa Englantiin testaamaan Chelsean päivän vireen. Tänään pelataan tuttuun tapaan kahdeksan ottelua. Lähtökohtaisesti Chelsea lähtee tähän otteluun megasuurena ennakkosuosikkina. Chelsea on lohkossa tällä hetkellä ykkösenä, mutta toisena oleva Basel on vain yhden pisteen Chelseaa jäljessä. Myös kolmantena oleva Schalke on kerännyt vain kaksi pistettä Chelseaa vähemmän. Chelsean on tänään Steaua voitettava, jotta kotijoukkueelle ei kävisi vielä hassusti lohkovoiton suhteen. Chelsea on materiaaliltaan täysin eri luokkaa Steauan kanssa eikä Steaualla ole tässä ottelussa minkäänlaista motivaatiotekijää.

Chelsea on saalistanut viiteen Mestarien liigan otteluun kolme voittoa sekä kaksi tasapeliä ja niillähän Siniset ovat nappaamassa lohkovoiton itselleen. Chelsean on tänään tosissaan napattava kuitenkin täydet pisteet Steualta, sillä muussa tapauksessa Chelsea saattaa menettää lohkon ykköspaikan Baselille tai Schalkelle. Chelsea on pelannut joka tapauksessa Mestarien liigan aikana erittäin hyvin, vaikka kaksi tappiota on jo tullut tilille. Chelsea hävisi viimeksi Valioliigassa Stokelle suhteellisen yllättäen 3-2 maalein, mutta toisaalta viisi edellistä ottelua ovat tuottaneet esimerkiksi 0-3 numeroin vierasvoiton West Hamia vastaan. Edellisessä Mestarien liigan ottelussaan Chelsea kuitenkin hävisi Baselin vieraana 1-0 lukemin. Tuossa ottelussa Chelsea olisi voitolla varmistanut lohkovoittonsa.

Steaua on ollut Romanian liigassa yleisesti ottaen hyvä, vaikka viime aikoina vierasjoukkueen peliesitykset ovat olleet hyvinkin ailahtelevaisia. Joka tapauksessa Romanian liigassa Steaua on tällä hetkellä kolmannella sijalla. Neljätoista ottelua ovat tähän mennessä Steaualle tuottaneet yhdeksän voittoa sekä viisi tasapeliä. Vielä ainuttakaan tappiota Steaua ei ole Romanian liigassa kokenut, mutta Mestarien liigassa kyyti on ollut kylmää. Yksinkertaisesti Steauan materiaali ei Mestarien liigassa kestä. Chelsea on viidestä edellisestä kotiottelustaan saalistanut neljä voittoa ja myös tässä ottelussa on syytä olettaa, että Steaualla ei ole minkäänlaisia mahdollisuuksia taistella esimerkiksi edes vierastasapelistä. Chelsean kannalta sairaslistakin on tähän otteluun tyhjentymässä, sillä Oscar sekä David Luiz ovat palaamassa kotijoukkueen kokoonpanoon.

Veikkaussivut | Tuomas