Lähteet: Barca-tähti loikkaa Chelseaan!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 06/05/2014
Jaa tämä...

Eri lähteet kertovat, että Chelsea on kaapannut haaviinsa todella ison kalan. 

Talksport.com -sivusto kertoo, että Cesc Fabregasin ensi kauden seura on Chelsea. Sivuston saamien tietojen mukaan Barca-tähden siirto on jo varmaa kauraa ja espanjalaistaiturin hinnan kerrotaan olevan 30 miljoonaa puntaa eli noin 37 miljoonaa euroa.

Talksport perustaa uutisensa pelaajan lähipiiriltä saamiinsa tietoihin.

Myös Daily Star on uutisoinut sivuillaan siirrosta. Lehti kertoo, että Espanjasta kantautuvien tietojen mukaan Fabregas on jo läpäissyt Chelsean terveystarkastuksen ja siirtyy sinipaitoihin 33 miljoonan euron siirtokorvausta vastaan.

Fabregasin joukkuetoveri Gerard Pique möläytti vahingossa torstaina, ennen Espanjan maajoukkueelle järjestettyä lehdistötilaisuutta, että Fabregasin siirto muille maille on jo varmistunut. Samalla hän paljasti, että siirtosumma olisi juuri 33 miljoonaa euroa. Katso Piquen möläytys tästä!

27-vuotias Fabregas on FC Barcelonan oma kasvatti. Hän kuitenkin siirtyi jo nuorena poikana Valioliiga-kentille Arsenalin väreihin. Sieltä hän palasi kotiin Barcelonaan kaudelle 2011-12, mutta nyt miehen tie katalaaniseurassa näyttäisi tulevan jälleen päätökseen.

Chelseassa Fabregasille on tarjolla isoa roolia. Joukkueen keskikentälle vapautuikin juuri suuret saappaat, kun Frank Lampardin ilmoitettiin poistuvan joukkueen vahvuudesta.

Betsafen kerroin Espanjan MM-voitolle on 7.40! Tsekkaa kisa! >>>

Katso myös Veikkaussivujen jalkapallon MM 2014 -kisasivusto!

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut