Chelsea voitti Eurooppa-liigan!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Chelseasta tuli eilen ensimmäinen joukkue historiassa, joka pitää yhtä aikaa sekä Mestarien liigan että Eurooppa-liigan titteleitä hallussaan.

Eilen pelattiin Eurooppa-liigan finaali, jossa kohtasivat Chelsea ja Benfica. Ensimmäinen puoliaika mentiin pääosin Benfican hallinnassa. Tehottomuus vaivasi kuitenkin portugalilais-joukkuetta. Vaarallisimman tilanteen ensimmäisellä puoliajalla sai kuitenkin luotua Chelsea. Frank Lampard pääsi pommittamaan kohti Benfican maalia, mutta Artur Moraes sai kuitenkin näppinsä väliin.

Toinen puoliaika alkoi myös Benfican hallinnassa, mutta sitten iski Chelsea. Fernando Torres karkasi Petr Cechin avauksesta läpiajoon ja viimeisteli pallon varmasti Benfican maaliin. Benfica kuitenkin nousi tasoihin vain kymmenen minuuttia Torresin osuman jälkeen. Pallo osui Chelsean pelaajan käteen rangaistusalueen sisällä ja Benficalle tuomittiin rangaistuspotku. Oscar Cardozo laittoi pallon varmasti sisään ja peli oli tasan.

Toisella puoliajalla nähtiin muutamia todella vaarallisia tilanteita kummassakin päässä, mutta maali antoi odottaa itseään. Ratkaisu nähtiin kun ottelua oli pelattu 90+2 minuuttia. Chelsean Mata antoi kulmapotkun, johon ensimmäisenä päänsä sai väliin Branislav Ivanovic. Ivanovic puski pallon varmasti Benfican maaliin ja juhla olivat valmiit alkamaan.

Chelsea teki historiaa, sillä se on nyt ensimmäinen joukkue jolla on hallussa samanaikaisesti sekä Mestarien liigan että Eurooppa-liigan tittelit.

Katso kooste ottelun tapahtumista tästä:

 

Veikkaussivut | Oskari Villanen

Twitter: OskariVillanen