Chelsea - West Ham 29.1.2014 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/02/2018
Jaa tämä...

Hurjavireinen Chelsea isännöi West Hamia.

Chelsea – West Ham, merkki yli 2,5 maalia, kerroin 1,50 ComeOn
Chelsea – West Ham, merkki yli 3,5 maalia, kerroin 2,33 Unibet

ComeOnin kertoimet otteluun 1,19 | 6,54 | 17,09 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliigan ottelutarjontaa, Chelsea sekä West Ham iskevät Lontoon paikallistaistelussa yhteen. Sarjataulukossa Chelsea on tällä hetkellä kolmantena, kun taas West Ham löytyy sijalta kahdeksantoista. Joukkueiden välinen piste-ero tässä vaiheessa on noin kolmekymmentä pistettä Chelsean eduksi. Chelsea lähtee tähän otteluun suurena ennakkosuosikkina, sillä kotijoukkue on yhdessä Manchester Cityn kanssa Valioliigan kuumimmat joukkueet. Chelsea on edellisestä viidestä ottelustaan saalistanut yhtä monta voittoa. Chelsea voitti viimeksi Cupissa Stoken 1-0 maalein, mutta muutenhan Siniset viimeistelevät kovalla tahdilla jopa kolmea maalia ottelua kohden. Fernando Torres on kylläkin edelleen sivussa Chelsean vahvuudesta, mutta muuten kotijoukkueen tekemistä eivät ole loukkaantumiset sotkemassa.

West Ham on ajautumassa todella pahaan kriisiin, sillä viisi edellistä ottelua ovat vierasjoukkueelle tuottaneet vaatimattomasti neljä tappiota ja syykin tappiokierteelle on hyvin helppoa löytää – West Hamin puolustus vuotaa tällä hetkellä todella pahasti! Edellisellä kierroksella West Ham hävisi Cupin taistelussa Manchester Citylle 0-3 numeroin. Nykyään melkeinpä ottelussa kuin ottelussa vierasjoukkueelle tehdään kolmea tai jopa neljää maalia ottelua kohden. Sillä tavallahan voittaminen tässä lajissa on suhteellisen vaikeaa. Viime aikoina West Ham on ehtinyt häviämään esimerkiksi Nottinghamille 5-0 maalein sekä Manchester Citylle 6-0 lukemin. West Hamin todella virheherkkä puolustustyöskentely on alkanut vaikuttamaan selkeästi koko joukkueen tekemiseen. Potentiaalia West Hamilta kylläkin löytyy, mutta surkea puolustustyöskentely tuhoaa vierasjoukkueen mahdollisuudet voitoista taistelemiseen.

West Hamin sairaslista on todella karmeaa katsottavaa. Sivussa vierasjoukkueen vahvuudesta ovat esimerkiksi Joe Cole, George McCartney, Ricardo Vaz Te, Winston Reid sekä Mohamed Diame. West Hamin kannalta hyvä asia sentään on se, että muutamia pelaajia on tekemässä paluuta takaisin vierasjoukkueen vahvuuteen. Suomeksi sanottuna Guy Demel sekä Joey O’Brien ovat mahdollisesti tänään vierasjoukkueen käytettävissä. Chelsean sekä West Hamin aikaisemmat kohtaamiset ovat olleet runsasmaalisia ja samanlaistahan on varmasti syytä odotella myös tälläkin kerralla. West Hamia ei missään tapauksessa pidä aliarvioida varsinkaan, jos vierasjoukkue saa edellä mainitut pelaajat takaisin kokoonpanoonsa. Chelsea ei voi lähteä millään tavalla väärällä asenteella West Hamin kaatoon, mutta toisaalta on syytä olettaa, että Chelsea tulee jo pelkästään itse viimeistelemään arviolta kolme maalia. Näin ollen yli 2,5 maalia sekä yli 3,5 maalia ovat järkeviä valintoja vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas