KUVAT: Tuttuja jalkapallokasvoja Tinder seuranhakupalvelussa!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: WEB
  • 22/02/2018
Jaa tämä...

Maailma on muuttunut viime vuosina hyvin paljon digitalisaation myötä. Netti on nykyään pullollaan erilaisia sovelluksia, applikaatio ja palveluja joiden tarkoitus on helpottaa elämää. Yksi tällainen sovellus on deittailun mullistanut treffipalvelu Tinder. Tinderin toimintaperiaate on varmasti päällisin puolisin tuttu jo kaikille, joten mennään sen pidemmittä puheitta asiaan.

Kuten hyvin tiedetään netti on armoton paikka, ja kaikki julkisuuden henkilöt ovat vapaata riistaa. Näin ollen myös jalkapalloilijoiden Tinder ”profiilit” ovat vuotaneet julkisuuteen. Veikkaussivut paljastavatkin nyt, miltä näyttävät mailman parhaiden jalkapalloilijoiden ilmoitukset seuranhakupalvelussa!

Luis Suarez

Tinder Suarez

”Etsin nuorta naista johon niin sanotusti upottaa hampaani. Haluaisin tutustua sinuun paremmin pala palalta. Sain aiemmin pakit hammaslääkäriltä, ja toivoin sinun olevan juuri oikea minulle.”

John Terry

Tinder Terry

”Piilota vaimosi ja lapsesi! Ei vaan, olen oikeasti todella todella luotettava aviomies ja hyvä ystävä, mutta älä kerro tutuilleni että näit profiilini Tinderissä…”

Cristiano Ronaldo

Tinder Ronaldo

”LOL, ihan niinkuin et tuntisi minua! Me molemmat tiedämme että tulet swaippaamaan minut oikealle.”

David Luiz

Tinder Luiz

”Olen tunteellinen sielu, haluan tyttöjen näkevän todellisen minäni. Olen myös suuri Playstation-fani. Sieltä olen oppinut kaikki kikkanikin.”

Radamel Falcao

Tinder Falcao

”Minulla on vähän vaikeaa tällä hetkellä. Olen suoraan sanottuna aika huono nykyisessä työssäni. Maalinteko ei suju, joten etsin parasta aikaa uusia tapoja ”scorata”, siksi liityin Tinderiin. Hola!”

Diego Costa

Tinder Costa

”Kyllä. olen oikeasti 27 – vuotias! Kuinka vaikea se on uskoa?. Minulla on hieman vihanhallinta ongelmia. 
Etsinkin nyt ihanaa naista joka pitäisi minut ruodussa. Olen sisältäpäin todella kaunis ja rakastettava!”

Mario Balotelli

Tinder Balotelli

”Miksi juuri minut swaipataan aina oikealle? Etsin tyttöä joka sytyttäisi minut kuten ilotulitusraketti kylpyhuoneessa!”

Lue myös:
VIDEO: Red Devilsien komeimmat derby-maalit!
Huhu: Messi Valioliigaan!

Nordicbet mainos
Jääkiekon juhlaa!
5 EURON KÄTEISBONUS KIEKKOFANEILLE!
Pelaa