Millainen Blackhawks luistelee jäälle kaudella 2015-16?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • Kuva: AFP
  • 10/02/2015
Jaa tämä...

Mestaruuden jälkeen

Chicago Blackhawks lähtee alkavaan NHL-kauteen hallitsevana mestarina. 2010-luvun kestomenestyjä lähtee luonnollisesti uusimaan mestaruuttaan, sillä kasassa on jälleen vahva ja taitava joukkue. Blackhawks haluaa napata kovan keskisen divisioonan kärkipaikan.

Chicago on kokenut viime kauteen nähden isoja menetyksiä, sillä lähtijöiden lista on pitkä: Patrick Sharp, Brandon Saad, Brad Richards, Kimmo Timonen, Johnny Oduya, Antoine Vermette, Kris Versteeg ja Antti Raanta. Joukkue on kuitenkin saanut vahvistuksia Artemi Panarinin, Viktor Tihonovin, Marko Danon, Artem Anisimovin ja Erik Gustafssonin muodossa.

Mestaruuskauden jälkeinen sesonki voi tunnetusti olla vaikea, mutta Blackhawksilla on jälleen kaikki edellytykset pelata nappikausi. Patrick Kane, Jonathan Toews, Duncan Keith ja Brend Seabrook muodostavat rungon, johon joukkueen on hyvä nojata.

Harjoituspelejä takana

Blackhawks on valmistautunut alkavaan kauteen muiden joukkueiden tavoin harjoitusotteluilla. Chicago on pelannut viisi ottelua ja kerännyt niistä yhteensä kolme voittoa. Joukkue tuntuu olevan hyvässä balanssissa ennen kauden alkua, joten Blackhawks tulee keräämään pisteitä hyvällä tahdilla heti runkosarjan alussa.

Suomalaisittain mielenkiinto kohdistuu 21-vuotiaaseen Teuvo Teräväiseen, joka aloittaa kolmannen kautensa Chicagossa. Taitava hyökkääjä pelasi viime kaudella pudotuspelit mukaan lukien 52 ottelua tehoin 8+11=19. Teräväinen oli loistavassa iskussa varsinkin pudotuspeleissä, joten toivottavasti vastuuta tulee myös tällä kaudella.

Jääkiekon SM-Liiga jatkuu jälleen perjantaina! Peliyhtiö Veikkaushuone tarjoaa Suomen korkeimmalle sarjatasolle loistavat kertoimet niin ennen otteluita kuin myös livevedon puolella.
Osallistu kilpailuun ja ole mukana kymmenien mahtavien palkintojen arvonnassa!

NHL-kausi 2014-15 päättyi näihin tunnelmiin!

Lue myös:
Suomalaisveskarit jälleen isossa roolissa NHL-kaudella 2015!
Mikko Rantanen on pääsemässä heti NHL-jäille!