Chicago Blackhawks - Los Angeles Kings 22.5.2014 | Blackhawks vahva kotonaan

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Chicago ei ole hävinnyt vielä kertaakaan kotonaan tämän kevään pudotuspeleissä.

Vihje lyhyesti

Chicago onnistui nappamaan kotivoiton ottelusarjan avausottelussa. Joukkueet kohtasivat myös viime vuonna samassa tilanteessa ja silloin Blackhawks pääsi vieraskentälle johdettuaan ottelusarjaa 2-0. Nyt joukkue haluaa tehdä täsmälleen saman suorituksen uudelleen. Chicago  on jälleen vahvoilla kotijäällään.

Blackhawks on ollut tänä keväänä pudotuspeleissä kotonaan voittamaton. Viime ottelussa Kings laukoi kotijoukkuetta ahkerammin, mutta Blackhawksin puolustus- ja maalivahtipeli on tällä hetkellä rautaa. Kotietu asettaa Blackhawksin tähän otteluun ennakkosuosikiksi. Seitsemän kotivoittoa kevään pudotuspeleissä on hyvä peruste rustailla Blackhawksin voitto vetolapulle.

Vihje: Chicago, kerroin 2.10 Nordicbet 

 

 

Perustelut vihjeelle

Blackhawks lähti ottelusarjaan ennakkosuosikkina, sillä Kings on ollut erittäin mieluinen vastustaja sille tällä kaudella. Chicago voitti kaikki kolme runkosarjan keskinäistä kohtaamista ja Kings onnistui tekemään ainoastaan neljä maalia joukkueen verkkoon. Sama tahti jatkui myös ottelusarjan avauspelissä. Blackhawks on kotikentällään jäätävän hyvä tänä keväänä ja se on tarjoillut pudotuspeleissä vaativalle kotiyleisölleen ainoastaan voittoja. Chicagolla on Kingsiä parempi materiaali ja varsinkin puolutus on Blachawksilla selvästi vastustajaansa laadukkaampi. Sairastuvalta kantautui hyviä uutisia, sillä Andrew Shaw on jälleen pelikunnossa.

Kings on kovan paikan edessä, sillä sen on pakko ottaa tässä sarjassa vähintään yksi vierasvoitto. Viime ottelu oli erittäin tasainen, mutta kotijoukkue väänsi lopulta voiton itselleen. Kingsin on löydettävä lisää terävyyttä maalintekopaikoilla ja vierasvoitto on täysin mahdollinen. Joukkue on pelannut tänä keväänä pitkän kaavan kautta, sillä sen molemmat ottelusarjat ovat venyneet seitsemänteen otteluun. Blackhawksia vastaan bensa ei kuitenkaan saa loppua tai ottelusarjasta tulee erittäin tyly.  Kings on todistanut jo venymiskykynsä, mutta helpolla vierasvoitto ei tule. 

Seitsemän kotivoiton jälkeen myös nyt on pakko uskoa, että Blackhawks onnistuu kairaamaan kevään kahdeksannen kotivoittonsa. Joukkueen ylivoima on ollut kotijäällä erittäin tehokasta ja ratkaisijoita löytyy laajalta rintamalta. Puolustus on selvästi Kingsiä laadukkaampi ja maalilla Corey Crawford päihitti Jonathan Quickin ensimmäisessä kohtaamisessa selvästi.

Vihje: Chicago, kerroin 2.10 Nordicbet 

 

Veikkaussivut | Antti