Lähde: NHL-tähti ei joudukkaan syytettyjen penkille

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 11/01/2015
Jaa tämä...

Jääkiekkopiirejä koko kesän kuohuttanut tapaus Patrick Kane on nyt vihdoin päättymässä, ainakin Yhdysvaltalaisten oikeusistuimien silmissä. The Buffalo News lehti tietää nimittäin kertoa, että Jääkiekon NHL:ssä Chicago Blackhawksia edustava huippuhyökkääjä Kane ei joudu rikossyytteeseen raiskauksesta.

Patrick Kane nousi jo surullisen kuuluisiksi tulleisiin otsikoiksi viime elokuussa, kun eräs nainen kertoi poliisille 26 – vuotiaan supertähden raiskanneen hänet baari-illan päätteeksi. Naisen mukaan raiskaus tapahtui Kanen lapsuuden kotikulmilla Hamburgin paikkakunnalla yhteisen illan vieton päätteeksi. Buffalo News kuitenkin tietää nyt kertoa kolmeen eri lähteeseen vedoten että Blackhawks-tähti on välttämässä kaikki häntä koskevat rikossyytteet. ”Tämä tapaus ei ole etenemässä” totesi eräs lähde lehdelle.

Paikallinen piirisyyttäjä Frank A. Sedita ei kuitenkaan vielä suostunut vahvistamaan lehden väitteitä. Sedita kertoo odottavansa rauhassa tutkimuksen päättymistä, ennen kuin suostuu kommentoimaan aihetta julkisuudessa. Urheilupiirejä todella paljon kuohuttaneesta raiskaustapauksesta ei ole juonen käänteitä puuttunut. Alun perin naisen jutun hoitaakseen ottanut asianajaja Thomas Eoannou jätti työtehtävänsä reilu kuukausi sitten, koska mies ei uskonut naisen esittämien todisteiden paikkaansa pitävyyteen. Lisäksi yhdysvaltalaismediat ovat uutisoineet siitä, että Kanea raiskauksesta syyttäneen naisen yksityiskohtaisia DNA-tietoja olisi vuotanut poliisin käsistä julkisuuteen.

Viime keväänä Stanley Cupin voittaneen Chicago Blackhawksin ja Kanen peli ei ole juurikaan kärsinyt #88 ympärillä pyörineistä huhuista. Joukkue on voittanut 11 ensimmäisestä ottelustaan 6. Kane sen sijaan on nakuttanut kyseisissä otteluissa kelvot tehot 6 + 8 = 14.

Peliyhtiö Unibet vie onnekkaimpia pelaajia Esa ”Tiki” Tikkasen johdolla Torontoon katsomaan kahta Maple Leafsin ottelua. Tähän kampanjaan pääset osallistumaan Unibetilla lyömällä viiden euron vedon. Lisää kampanjasta täällä!

Tutustu myös NHL-vedonlyöjille erittäin arvokkaaseen oppaaseen, jossa kerrotaan NHL:stä vedonlyöjän silmin.

Lue myös:
VIDEO: NHL-tähdet kävivät moikkaamassa potilaita lastensairaalassa!
Jääkiekon SM-liigassa kolme ottelua – SaiPa murskavoittoon