Blackhawksille kova sentterivahvistus - "Annamme Teuvolle aikaa kehittyä rauhassa"

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 07/02/2014
Jaa tämä...

Chicago Blackhawks hankki sentteriosastolleen kokeneen vahvistuksen.

Ennen siirtomarkkinoiden alkua NHL-piireissä kuiskuteltiin, että Chicago Blackhawks saattaisi antaa suomalaislupaus Teuvo Teräväiselle todellisen näytönpaikan heti ensi kauden alkajaisiksi. Joukkueelta nimittäin puuttui kakkossentteri ja nuorukaista oltiin kaavailtu juuri tuolle tontille.

Kiekkofanien luomat suuntaviivat hiettivät kuitenkin häränpyllyä, kun seura meni ja kiinnitti kokeneen Brad Richardsin rivistöönsä yksivuotisella sopimuksella.

Hei! Haluatko testata vedonlyöntiä riskittömästi? No, Nordicbetillä se onnistuu! Voit lyödä peräti 50€ riskittömästi tästä! ]

Huomionarvoista konkarin sopimuksessa on sen hinta. Richards nimittäin pelaa tulevan kauden vain tasan kahden miljoonan dollarin vuosipalkalla. Miehelle toki kolisee rahaa tilille muualtakin, sillä New York Rangers joutuu maksamaan Richardsille vuosittain tietyn osan hänen edellisen sopimuksensa vuosipalkasta sopparin ulososton vuoksi.

Vaikka Richardsin ura on ollut vuosi vuodelta hiipumaan päin, iski hän silti viime kaudella peräti 51 tehopistettä (20+31).

– Kun agenttini Pat Morris kertoi Chicagon olleen kiinnostunut, olin itsekin heti kiinnostunut. Tiesin heti, ettei Chicago voi tarjota jättisopimusta palkkakaton vuoksi, Richards kertoi Blackhawksin verkkosivuilla.

Richardsin pestauksen jälkeen joukkueen sentteriosasto on nyt varsin vahvalla mallilla. Supertähti Jonathan Toews ja Richards muodostavat oivan tukipilarin kahteen ensimmäiseen kentälliseen. Andrew Shaw, Marcus Krueger ja Peter Regin hoitavat sitten alempien ketjujen keskustat.

Nyt näyttääkin siltä, ettei Teräväiselle löydy joukkueesta roolia ilman muiden pelaajien loukkaantumisia. Blackhawksin toimitusjohtaja Stan Bowman kuitenkin vakuuttaa, että superlupaus on ehdottomasti osa seuran tulevaisuutta.

– Tulemme katsomaan rauhassa, miltä Teuvon meno näyttää harjoitusleirillä. Saimme nyt kokeneen ja sopivan pelaajan riveihimme, jonka avulla saamme Teuvolle aikaa kehittyä rauhassa, Bowman linjasi.

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut