VIDEO: Blackhawks-tähdellä pysyy kiekko lavassa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Video
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

NHL-kauden 2016/17 alkuun on vielä tovi aikaa, mutta se ei suinkaan tarkoita sitä, että taalaliigan supertähdet saisivat ottaa koko kesän rennosti. Kesätreenien lisäksi, monella pelaajalla on omat velvoitteensa esiintyä eri yritysten sekä sponsoroiden mainoskasvoina ja mainosvideoilla.

Yksi tällainen mainosvideolla luistimet jalassa viihtyvä tähti on Chicago Blackhawksin kultakimpale ja nätin naamaan omaava Patrick Kane. Kane laittaa parastaan vastikään julkaistulla jääkiekkovälinevalmistaja Bauerin mainoksessa. 27 – vuotias tähti näyttää käsiensä pehmeyttä ” Stickhandler’s Playground nimellä ristityllä klipillä. Koko video ja Kanen käsien nopeus on absurdia mutta näyttävää katseltavaa. Täytyy ehkä lähteä itsekin ostamaan Bauerin mailaa, jos vaikka saisi kiekon kohoamaan ensi talven ulkojäillä.

 

Ensi syksyn World Cupissakin viilettävä Kane pelasi viime kesän raiskauskohusta huolimatta erinomaisen kauden. Mies viimeisteli Bauer hyppysissään 82 ottelussa komeat tehot 46 + 60 = 106. Vielä Stanley Cup Playoffs otteluissakin mies ehti takoa seitsemän ottelua piste per peli tahtiin ennen kuin intiaanien tie päättyi pudotuspelien ensimmäisen kierroksen game sevenissä St. Louis Bluesia vastaan.

Lue myös:

VIDEO: KOLME NHL-LEGENDAA JUHLII TÄNÄÄN VUOSIA

ROPS:N EUROOPPA-LIIGAN OTTELU SUORANA UNIBETILLA

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa