markkanen hyökkää

Chicago Bulls - Detroit Pistons 11.4.2018, kauden viimeinen

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 04/11/2018
Jaa tämä...

Chicago Bulls ja Lauri Markkanen pelaavat yöllä kauden viimeisen NBA-ottelunsa. Kumpikin joukkueista jää ulos pudotuspeleistä. Detroit tulee olemaan Itäisen konferenssin yhdeksäs, eli ensimmäinen, joka ei pääse play offseihin. Chicago Bulls on lähempänä konferenssin pohjaa.

Bulls on hävinnyt kymmenen viimeisistä 13 ottelusta, ja kolme viimeistä putkeen. Bullsin panos on jo pitkään ollut saada mahdollisimman hyvä paikka ensi kesän draft -tilaisuuteen, eikä se tässä ole onnistunut tarpeeksi hyvin. Vaikka joukkue on istuttanut parhaimpiaan katsomon puolella, niin silti joukkueen kakkosmiehet ovat voittaneet liikaa otteluita.

Detroit lähti kauteen pudotuspelit mielessä, mutta ei onnistunut tavoitteessa. Päävalmentaja Stan Van Gundyn asema ei liene kovin vankka.

Runko on jo kasassa

Bulls on kaiken kaikkiaan tällä hetkellä liigan seitsemänneksi huonoin. Sillä on nyt kasassa 27 voittoa. Maanantaina Chicago hävisi Brooklynissä Netsille 105-114. Joukkue on peluuttanut paljon nuoria pelaajia, tarkoitus on löytää lupaavimmat mukaan tulevien kausien Bullsiin. Joukkueen tuleva ydin on joka tapauksessa kolmikko Markkanen-Dunn-LaVine.

Detroit hävisi viimeksi Toronto Raptorsille 98-108, joukkue pelasi ilman tähtiään Blake Griffin, Reggie Bullock sekä Andre Drummond. Koko kolmikko on loukkaantuneena, eikä heitä varmasti nähdä kauden viimeisessäkään ottelussa. Detroitin kausi on ollut sen verran kehno, että joukkueessa varmasti tehdään muutoksia. Pistonsin omistaja Tom Gores on jo kertonut lehdille, että tapaaminen valmentaja Van Gundyn kanssa on sovittu ensi viikolle. Palaverissa sitten katsotaan, että miten joukkuetta kehitetään, tai sitten palaverissa annetaan Van Gundylle potkut.

Detroit aloitti kauden erinomaisesti. Se voitti 16 ensimmäisestä ottelusta 14, paha notkahdus alun jälkeen menee varmasti valmentajan piikkiin.

1000 ja 500

Lauri Markkasella on ollut loppukaudesta jälleen selkävaivoja, mutta ilmeisesti hän kovasti haluaa pelata kauden loppuun. Markkanen oli kentällä viime ottelussa Brooklynissä,ja tuossa pelissä hän saavutti hienon merkkipaalun. Markkasesta tuli Nets -ottelussa ensimmäinen Bulls -rookie sitten vuoden 1999 Elton Brandin, joka tekee kaudessa 1000 pistettä ja ottaa 500 levypalloa. Markkanen sai Nets -pelissä kuusi levyriä, ja nyt hänen koko kauden saldonsa on tasan 500. Pisteitä Markkanen on tehnyt 1013.

Merkityksetön peli on vetomarkkinoilla laitettu melko tasaväkiseksi. Detroit on suosikki, Betssonin kertoimet otteluun ovat 2.00 – 1.83. Bullsille voi laittaa pienen vedon. Se pelaa hyvin kakkosketjullakin, ja Detroit on yhtä rampa kuin Chicago. Kupongille siis Bulls Betssonin kertoimella 2.00.

Chicagon mahdollinen avaus: Payne, Nwaba, Markkanen, Felicio, Holiday

Detroitin mahdollinen avaus: Tolliver, Johnson, Moreland, Jackson, Kennard

 

 

 

Parhaat talletusbonukset

chelsea
Chelsea - West Ham 8.4.2018, pettymysten kausi Lontoossa

Chelsea jää ulos ensi kauden Mestareiden liigasta ja West Ham painii putoamispeikon kanssa. Ei ole mennyt kuten suunniteltiin.

fa-cup-manchester-united-tottenham-veikkaussivut
Lauantai 21.4.2018 - Manchester United - Tottenham Wembleyllä! K...

Vaikka Spurs on vierasjoukkue, pääsee se pelaamaan ottelun tämän kauden kotikentällä. Spurs finaaliin?

WEST-BROM-LIVERPOOL-VEIKKAUSSIVUT-VALIOLIIGA
Lauantai 21.4.2018 - West Bromwich - Liverpool. Antaako vieraat a...

West Brom on putoamisen partaalla, pystyykö se nappaamaan pinnoja kovavireiseltä Poolilta?

kärpät-tappara-liiga-veikkaussivut
Lauantai 21.4.2018 Kärpät - Tappara kolmannessa finaalissa!

Kärpät on kahden voiton päässä mestaruudesta. Hyppääkö Tappara vielä kyytiin vai menikö Kultajuna jo?

palace_brighton
Watford - Crystal Palace 21.4.2018, kummatkin säilynevät liigas...

Watford on kahdeksan pistettä putoamisrajan yläpuolella, ja Crystal Palace on viisi pistettä rajan päällä. Piste kelpaisi varmasti tänään kummallekin.

EHT-RUOTSI-SUOMI-VEIKKAUSSIVUT
Sunnuntai 22.4.2018 Suomi kohtaa Carlson Hockey Gamesin päätös...

3-1 vai 1-3? Vai löytyykö tulosvetoon joku muu lukema? Lyö vetoa matsista!

barcelona
Sevilla - Barcelona 21.4.2018, Barca hakee tuplaa

Sevilla ja Barcelona kohtaavat Espanjan cupin finaalissa. Kummankin kausi on aikalailla kiinni tästä ottelusta, muuten jää pettymys päälimmäisenä mieleen.

facup-chelsea-southampton-veikkaussivut
Sunnuntai 22.4.2018 - FA Cup välierässä Chelsea - Southampton....

Molempien Valioliiga-kausi on mennyt mönkään, tästäkö lohtua loppukauteen? Betsaa voittajaa!

Aikaisemmat otteluennakot