NBA markkanen bulls

Chicago Bulls - Indiana Pacers 11.11.2017, Markkanen jälleen kentällä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 11/10/2017
Jaa tämä...
Bonukset yht. jopa 100€ + 520€
Veikkaa

 

Lauri Markkasen Chicago Bulls kohtaa ensi yönä kotikentällään United Arenalla Indiana Pacersin. Bulls on hävinyt seitsemän kauden yhdeksästä ottelustaan, mutta silti sitä ei voi syyttää yrityksen puutteesta. Bullsin kehno kausi oli jo hyvin tiedossa ennen avausottelua. Joukkue on jälleenrakennusvaiheessa, ja tätä silmällä pitäen Lauri Markkasen mainio pelaaminen on ollut chicagolaisille suuri ilonaihe.

Viime ottelussaan Bulls hävisi Toronto Raptorsille114-119, mutta kyllä Bullsille pitää antaa tunnustusta yrittämisestä. Se nousi 23 pisteen tappioasemasta pelaamaan vielä ottelun voitosta. Lauri Markkaselle Raptors -ottelu oli hieman vaisumpi. Hän heitti vain kuusi kertaa, mutta kuitenkin hyvällä prosentilla 50. Vaparinsa Markkanen upotti kaikki, ja illan pistesaalis oli sitten 12. Levypalloja Toronto -ottelussa Lauri Markkanen sai itselleen vain kaksi.

Hoibergin kehut ja haukut

Chicagon päävalmentaja Fred Hoiberg on kehunut vuolaasti Markkasta kauden mittaan. Ja ajoittain sitten Hoiberg on kyllä ripittänyt joukkuettaan, jos hän on ollut sitä mieltä, että ryhmä on pelannut alle tasonsa. Tiistain Toronto -ottelun jälkeen Hoiberg antoi taas joukkueen kuulla kunniansa, hän ei ollut loppukiristä huolimatta tyytyväinen. Hoiberg on sitä mieltä, että Bullsin kanssa sanoma menee perille.

”He ovat vastanneet kritiikkin. He ovat vastanneet kun harjoituksissa annamme heidän kuulla, tai pelin aikalisällä annamme palautetta. Ja me annamme. Jos on niin kuin Torontossa, jossa ensimmäisellä puoliajalla emme tehneet töitä puolustuksessa, niin siihen puututaan ja he vastaavat”, Hoiberg sanoi ennen Indiana -ottelua.

Kovanyrkki Portis taas mukana

Viime otteluun Bulls sai takaisin laitahyökkääjä Bobby Portisin, joka oli kauden kahdeksan ensimmäistä ottelua istunut syrjässä tyrmättyään Chicagon toisen laiturin Niko Miroticin, niin että Miroticin kasvoluihin tuli murtumia. Portis pelasi ottelussa hyvin, hän teki 21 pistettä ja otti 13 levypalloa.

Toronto-ottelun toinen puoliaika, Hoibergin ripittämisen jälkeen, oli Bullsilta hyvä, ja se lupaa jotain Indiana -otteluun. Jos Chicago pelaaensi yönä hyvin, niin se kertonee sitä, että joukkue todella oppii Hoibergin kovasta palautteesta, ja se voisi merkitä hyvää jatkon kannalta. Hoibergkin totesi, että epäonnistuminen ja palaute, on oppimismahdollisuus, siinä joukkue kasvaa.

Lopez sivussa?

Indiana on voittanut tällä kaudella viisi ottelua, ja hävinnyt jo seitsemän. Se ei ole kovinkaan paljon Chicagoa paremmin pelannut. Keskiviikkona Pacers hävisi Detroit Pistonsille 97-114. Viimeisissä neljässä ottelussaan Pacers on antanut vastustajien tehdä keskimäärin noin 115 pistettä per peli, ja sen on paljon. Pacers on hävinnyt jokaisen viimeisistä nejästä ottelustaan. Pistons -tappion jälkeen Indiana piti tiukan palaverin suljettujen ovien takana, sielläkin on varmaan annettu tiukka Hoiberg -palautetta.

Betway on saanut vierasjoukkue Indianan ottelussa suosikiksi. Bulls taitaa joutua pelaamaan ilman sentteriään Robin Lopezia, joten ei Pacersin suosikkiasema väärin ole. Tasoitus on kolme pistettä, ja hyvä veto on Indiana -3 Betwayn kertoimella 1.90.

Chicagon mahdollinen avausviisikko: Dunn, Holliday, Grant, Markkanen, Portis

Indianan mahdollinen avaus: Oladipo, Turner, Young, Joseph, Collison

 

 

Parhaat talletusbonukset

chelsea
Chelsea - West Ham 8.4.2018, pettymysten kausi Lontoossa

Chelsea jää ulos ensi kauden Mestareiden liigasta ja West Ham painii putoamispeikon kanssa. Ei ole mennyt kuten suunniteltiin.

ritchie_cech
Everton - Newcastle 23.4.2018, ilman sen kummempaa panosta

Evertonin ja Newcastlen kauden viimeiset ottelut menevät pelaillessa, putoamispeikko on karistettu, mutta toisaalta ensi kauden euroturnaukset ovat liian kaukana.

kärpät-tappara-liiga-veikkaussivut
Tiistai 24.4.2018 - Kärpät ja Tappara 5. finaali, Oulussa kulta...

Kärpät hävisi maanantaina Tapparalle, mutta Oulussa on tänään uusi yritys. Juhliiko Kärpät tänään?

mestarien-liiga-liverpool-roma-veikkaussivut
Tiistai 24.4.2018 Liverpool - Roma, miten käy ensimmäisessä ot...

Liverpool ja Roma taistelevat paikasta Mestarien liigan finaaliin. Kumpi vie ensimmäisen osaottelun nimiinsä?

mestarien-liiga-bayern-munchen-real-madrid-veikkaussivut
Keskiviikko 25.4.2018 Bayern München - Real Madrid - kumpi jäte...

Futisjättiläiset Bayern ja Real kohtaavat matkalla Mestarien liigan finaaliin. Johdattaako Cristiano Ronaldo joukkonsa finaaliin?

balls
Inter Turku - HJK 25.4.2018, HJK vasta kakkosena

HJK hävisi viime kierroksella kotonaan Kuopiolle. Inter taas hävisi viimeksi paikallispelin TPS:lle. Klubi on kierrättänyt pelaajia jo nyt hyvin huolellisesti.

tappara-kärpät-liiga-veikkaussivut
Torstai 25.4.2018 Tappara - Kärpät, kuudes finaali. Joko ratkea...

Kärpät on nyt hävinnyt kaksi peräkkäistä ottelua, häviääkö se tämänkin. Seitsemäs ottelu lauantaina?

arsenal
Arsenal - Atletico Madrid 26.4.2018, Wengerin viimeiset viikon Ar...

Arsene Wenger jättää Arsenalin, nyt olisi legendaarisen ranskalaisen mahdollisuus poistua Emiratesilta voittajana, Eurooppa-liigan pokaali kainalossa.

Aikaisemmat otteluennakot