Chicago Bulls - San Antonio Spurs 23.1.2015 | Bulls on aallonpohjassa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Jos Joakim Noah pystyy pelaamaan Spursia vastaan, niin Bullsin pitäisi nousta suosikiksi

Chicagon tiukka jakso

Yksi NBA-liigan suosikeista, Chicago Bulls, pelaa tällä hetkellä kehnosti, ehkä jopa kauden huonointa peliään. Sillä on parhaillaan menossa todella kova peliohjelma. Lauantaina Bulls hävisi Atlantassa kovakuntoiselle Hawksille 99-107 ja maanantaina Clevelandissa Cavaliers oli parempi selvästi 108-94. Nyt vastassa oleva San Antonio Spurs on viime kauden mestari. Spursin jälkeen Bulls saa vastaan vielä Dallasin, Miamin ja NBA:n ykkösen Golden Staten. Jokainen voitto on näissä peleissä kiven takana.

Bulls-valmentaja Tom Thibodeau vaatii joukkueelta parannusta.

”Meidän on vaan päätettävä, että nyt riittää. Meidän on katsottava tilannetta, tutkittava filmejä ja käytävä hommiin, on pelattava paremmin. Se miten nyt pelaamme, ei ole hyväksyttävää, joten sen on muututtava”, Thibodeau sanoi.

Puolustus pettää

Usein kun joukkue pelaa alle tasonsa, niin ongelma on puolutuksessa. Niin on nytkin. Bulls on antanut viidessä viime ottelussa vastustajien tehdä yli 100 pistettä. Näin ei ole käynyt sitten kauden 2010-2011. Viimeisten kahdeksan ottelun aikana Bulls on antanut vastustajien osua 49 prosentin tarkkuudella, tällä lukemalla se on viime viikkoina ollut melkein liigan huonoin.

Jonkin verran Bullsin kehnoutta voidaan laittaa loukkaantumisten syyksi. Sentteri Joakim Noah on ollut nilkkavamman vuoksi sivussa kolmesta viimeisestä ottelusta, ja ison miehen poissaolo korin alta kyllä on ongelma. Noah, Mike Dunleavy ja rookie Doug McDermott saattavat pelata Spursia vastaan, heidän pelikuntonsa selviää ottelun alla.

Spurs nousussa

San Antonio Spurs oli aallonpohjassa joulukuussa, mutta joukkue on päässyt sieltä jo ylös. San Antonio hävisi tappiosumassaan yhdeksän ottelua 14:sta. Nyt joukkue on voittanut nejä putkeen ja kahdeksan kymmenestä. Tiistaina Spurs voitti Denverin 109-99. Spurs pelaa paremmin saatuaan mukaan Kawhi Leonardin. Leonard oli sivussa 15 ottelua käsivamman vuoksi. Viimeisissä kolmessa ottelussa hän on tehnyt keskimäärin noin 16 pistettä ja ottanut noin yhdeksän levypalloa.

Spursin tähtitakamies Tony Parker oli sivussa suurimman osan joulukuuta, ja hänen puuttumisensa oli varmaan suurin yksittäinen syy Spursin kehnon loppuvuoteen. Ensimmäiset ottelut palaamisensa jälkeen Parker pelasi melko huonosti, mutta Denveriä vastaan hän teki jo 18 pistettä ja antoi seitsemän syöttöä.

Liikaa pisteitä Bullsille

Ottelu pelataan Chicagossa, mutta silti San Antoniosta on tehty suursuosikki. Tasoitus on 5.5 pistettä, ja sillä on kyllä pelattava Bullsia. Joukkueet ovat kaiken kaikkiaan tasavahvoja. Spurs on paremmassa kunnossa, mutta peli on Chicagon kotikentällä. Jos Noah on vielä mukana, niin Bullsin osakkeet nousevat selvästi.

Vihje: Bulls +5.5, kerroin 1.85 Unibet

 

Takaisin vihjeisiin