Chicago Blackhawks - Florida Panthers 9.12.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/08/2013
Jaa tämä...

Jatkaako Florida vahvoja peliesityksiään Chicagon kustannuksella?

Chicago Blackhawks – Florida Panthers, merkki 2, kerroin 5,25 Betsson
Chicago Blackhawks – Florida Panthers ML, merkki 2, kerroin 3,40 Betsson

Betssonin kertoimet otteluun 1,50 | 4,80 | 5,25 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, suhteellisen mielenkiintoisessa ottelussa yhteen iskevät Chicago Blackhawks sekä Florida Panthers. Tässä kohteessa on syytä lähteä metsästämään hieman suurempaa pottia veikkauskassaan. Läntisen konferenssin ykkösenä oleva Chicago Blackhawks lähtee tähän otteluun kylläkin selkeänä ennakkosuosikkina, mutta kerroinasettelu on vedetty liikaa kotijoukkueen suuntaan. Florida Panthers on voittanut ensinnäkin kaksi edellistä otteluaan sekä toisekseen NHL:ssä tasoerot eivät ole tätä luokkaa. Chicago Blackhawks on pelannut erinomaisen alkukauden ja omaa Floridaa paremman materiaalin, mutta näin selkeää kerroinasettelua ei tässä liigassa ole.

Florida Panthersin alkukausi on ollut karmeaa seurattavaa, mutta kahdessa edellisessä ottelussaan Florida Panthers on pelannut erinomaisesti! Ensin Florida Panthers voitti kotonaan Winnipeg Jetsin peräti 5-2 maalein ja heti perään vieraissa kaatui Detroit Red Wings 1-2 numeroin. Mikä tärkeintä – kahteen edelliseen otteluun Florida Panthersin alakerta on pysynyt tiiviinä ja sitä kautta voittomahdollisuudet ovat kasvaneet huomattavasti. Florida Panthersin puolustus on alkukaudella vuotanut hurjaan tahtiin, mutta kahdessa edellisessä ottelussa tilanne on ollut täysin erilainen. Tämä onkin viimeinen aika Floridalle herätä, sillä vielä vierasjoukkueella on mahdollisuus kuroa huomattavasti etumatkaa kiinni ja näin ollen taistella omassa konferenssissa vielä yllättävänkin korkeista sijoituksista.

Chicago Blackhawks on edellisten kierroksien aikana kärsinyt lukuisista loukkaantumisista eikä tilanne ole lainkaan parempi tähän otteluun lähdettäessä! Myös Florida Panthersilta sivussa ovat muutamat avainpelaajat, mutta huomattavasti enemmän loukkaantumisten kanssa painii Chicago Blackhawks. Se on varmasti vaikuttanut myös osittain siihen, että kolme edellistä ottelua ovat Chicago Blackhawksille tuottaneet yhtä monta tappiota. Muutaman ottelun perusteella on etenkään Chicago Blackhawksin kohdalla tehdä sen suurempia johtopäätöksiä, mutta huomattavasti paremmassa pelivireessä Florida Panthers tällä hetkellä on. Mielenkiintoinen pointti tähän loppuun on se, että viiteen edelliseen vierasotteluun vain kahdessa Florida Panthers on jäänyt kokonaan pisteittä. Voidaan siispä sanoa, että Florida Panthers on vieraissa ollut erittäin inhottava vastustaja. Floridalle tarjotut kertoimet eivät voi olla mitään muuta kuin ylikertoimia.

Veikkaussivut | Tuomas