Daniel Carcillon kiekkoura ohi!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • Kuva: AFP
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Muiden haasteiden pariin

Viime kaudella Chicago Blackhawksin riveissä pelannut Daniel Carcillo ilmoitti torstaina, että hänen kiekkouransa on ohi. 30-vuotias Carcillo jatkaa uusien haasteiden pariin.

– Jatkossa tavoitteeni on auttaa urheilijoita siirtymisessä seuraavaan vaiheeseen elämässään uran jälkeen. Tehtäväni on auttaa kavereita, joilla on ahdistusta, masennusta tai epävarmuutta tulevaisuudesta, Carcillo kertoi Player’s Tribunessa.

Carcillon uran huippuhetki osui kaudelle 2012-13, kun hän juhli Stanley Cup-mestaruutta Blackhawksin riveissä. Viime kaudella mies pelasi Chicagossa ainoastaan 39 ottelua, eikä esiintynyt kertaakaan pudotuspeleissä. Runkosarjassa hyökkääjä iski tehot 4+4=8.

Agitaattori

Carcillo tunnettiin kaukalossa ärsyttävänä pelaajana, joka ajoi välillä vastustajat raivon partaalle. Mies keräsikin NHL-uransa aikana 429 ottelussa yhteensä 1233 jäähyminuuttia. Hyökkääjä nähtiin usein nyrkkitalkoissa, joten ei ihme, että jäähyminuutit nousivat suuriksi.

Tässä Carcillo myllyttää Adam McQuaidin kanssa!

NHL:n runkosarja käynnistyy lokakuun 7. päivä. Järjestetyksessään kyseessä on maailman kovimman kiekkoliigan kausi numero 98. Tsekkaa voittajakertoimet Veikkaushuoneelta!

Lue myös:
VIDEO: NHL.com ennakoi Suomen World Cup kokoonpanon!
Kenestä Liigakauden maalikuningas?