Chicago Blackhawks - Los Angeles Kings 31.12.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 27/04/2018
Jaa tämä...

Maalitalkojen metsästykseen Chicagon sekä Los Angelesin välisessä kohtaamisessa.

Chicago Blackhawks – Los Angeles Kings, merkki yli 4,5 maalia, kerroin 1,50 Unibet
Chicago Blackhawks – Los Angeles Kings, merkki yli 5,5 maalia, kerroin 2,06 PAF

Unibetin kertoimet otteluun 2,10 | 3,90 | 3,00 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, kierroksen huippuottelussa yhteen iskevät Chicago Blackhawks sekä vastaan asettuva Los Angeles Kings. Läntisessä konferensissa Chicago Blackhawks on tällä hetkellä toisena, kun taas Los Angeles Kingsin sijoitus samaisessa konferenssissa on viides. Joukkueiden välinen piste-ero tässä vaiheessa on seitsemän pistettä Chicago Blackhawksin eduksi. Chicago Blackhawks lähtee periaatteessa kotonaan otteluun kuin otteluun ennakkosuosikkina. Chicago Blackhawks on kotonaan pelannut käsittämättömän upeasti. Neljätoista voittoa noin paristakymmenestä kotiottelusta kertoo siitä, että Los Angeles Kings tulee tänään joutumaan todella pahaan paikkaan. Chicago Blackhawks on pelkästään kotonaan viimeistellyt yli 80 maalia, joten sitä oikeastaan ei tarvitse lähteä enään muuten selittämään yhtään sen enempää.

Los Angeles Kingsin vahva pelivire on tällä hetkellä pelkkää menneen talven lumia. Kolme edellistä ottelua ovat vierasjoukkueelle tuottaneet vain yhden voiton. Edellisellä kierroksella Los Angeles Kings hävisi Nashville Predatorsille vieraissa 3-2 numeroin. Kahteen edelliseen vierasotteluun Los Angeles Kingsin puolustus on ollut vähintäänkin kohtalaisissa ongelmissa, sillä näissä kamppailuissa vierasjoukkueen maaliverkot ovat heiluneet yhteensä kuusi kertaa. Parhaimmillaan Los Angeles Kings on nimenomaan vieraissa pystynyt voittoja saalistamaan, sillä ennen tällä hetkellä päällä olevaa surkeaa pelivirettä Los Angeles Kings voitti vieraissa putkeen neljä ottelua. Vieraissahan Los Angeles Kings kaatoi esimerkiksi Montreal Canadiensin vaatimattomasti 0-6 maalein. Los Angeles Kingsin kannalta hyvä asia on se, että sairaslista on käytännössä tyhjä. Sivussa vierasjoukkueen vahvuudesta on ainoastaan Jonathan Quick. Hänen pelaamisestaan jälleen vierasjoukkueen vahvuudessa ei ole tässä kohdassa tarkempaa tietoa.

Chicago Blackhawks on ollut läpi kauden niin huikea kotonaan, että kyllähän tässä alkaa heikompaa jo hirvittämään. Kahteen edelliseen kotiotteluun Chicago Blackhawks on viimeistellyt ainoastaan kaksitoista maalia. Sehän on melko heikko suoritus, eikö? Jonathan Toews viimeisteli edellisessä kotiottelussa neljä tehopistettä, mutta myös Patrick Sharp ylsi samoihin numeroihin. Duncan Keith säesti lisäksi hyvin Colorado Avalanchesta tehtyjä murskajaisia kolmella syöttöpisteellään. Chicago Blackhawks on ollut kotonaan niin pelottavan ylivoimainen, että lähtökohtaisesti tiedossa saattaa olla erittäin runsasmaalinen kohtaaminen. Los Angeles Kingsin peliesitykset ovat kokonaisuutta ajatellen huomattavasti epätasaisempia kuin Chicago Blackhawksin. Yli 4,5 maalia sekä yli 5,5 maalia napataan ehdottomasti vetokupongille mukaan. Tässä ottelussahan on kaikki avaimet kierroksen runsasmaalisimpaan kohtaamiseen.

Veikkaussivut | Tuomas