Chicago Bulls - Miami Heat 22.2.2013 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

Chicago joutuu hurjaan testiin Miamin isäntänä.

Chicago Bulls – Miami Heat, merkki 2, kerroin 

Pinnacle Sportsin kertoimet otteluun 2,31 | 1,69 

Koripallon NBA:ta, erittäin mielenkiintoisessa yön ensimmäisessä huippuottelussa Chicago Bulls isännöi vieraaksi saapuvaa erittäin vahvassa vireessä olevaa Miami Heatia. Itäisessä konferenssissa ennen ottelua Chicago Bulls on viidentenä ja puolestaan Miami Heat löytyy itäisen konferenssin ensimmäiseltä sijalta. Lienee siis varmasti selvää, että Miami on pelannut erinomaisen kauden, vaikka ajoittain vieraissa Miami onkin ollut epätasainen. 

Chicago Bulls ei ole kotonaan saanut peliään toimimaan! Chicagolla on kotonaan alla erittäin paljon turhia tappioita heikkoja joukkueita vastaan. Peräti kaksitoista tappiota kotona on ehdottomasti aivan liikaa etenkin nyt, kun vastaan asettuu Miami – sillä Miamihan on itäisen konferenssin paras vierasjoukkue. Miami on voittanut neljätoista ottelua tämän kauden vierasotteluistaan.

Miami Heat on tällä hetkellä uskomattomassa pelivireessä – Miami kulkee voitosta voittoon! Viime kierroksella Miami voitti Atlantan vieraissa selkein 90-103 numeroin ja yhteensä Miamilla on alla kahdeksan ottelun voittoputki. Miamin jyrän alle ovat joutuneet mm. Oklahoma City Thunder, Los Angeles Clippers sekä Los Angeles Lakers.

Chicago pelaa aivan liian epätasaisesti, jotta tässä olisi syytä lähteä edes harkitsemaan muuta pelimerkkiä kuin vierasvoittoa! Kotonaan Chicago pystyy huomattavasti todennäköisemmin Miamin tasoisen joukkueen yllättämään kuin vieraissa, mutta ehdottomasti tässä on tällä hetkellä huikeassa vireessä olevaa Miamia pelattava.

Veikkaussivut | Tuomas