chicago minnesota nhl veikkaussivut

Torstaiyönä kuuma Chicago - Minnesota, jatkuuko Granlundin kuuma vire?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 01/10/2018
Jaa tämä...

Keskiviikon ja torstain välisenä yönä nähdään NHL:ssä mielenkiintoine ottelu Chicago – Minnesota. Kummankin peli on kulkenut viimeisen kuukauden ihan kohtalaisesti, mutta pudotuspelipaikka taitaa olla runkosarjan loppuun asti työn ja tuskan takana. Nyt olisi taas tärkeitä pinoja tarjolla.

Paljon pitää vielä tapahtua, mikäli molemmat nähdään tämän kevään pudotuspeleissä.  Molemmat ovat Western-konferessin Central divisioonan pohjilla tämän hetkisen tilanteen mukaan jäämässä pois pudotuspeleissä. Yllätyksellisen syksyn suuryllättäjä Vegas on koko konferenssin kärjessä pisteillä 60 eikä eroa Minnesotaan (47p) ja Chicagoon (46p) ole loppupeleissä kovinkaan paljon.

Minnesotan edellinen peli päättyi jatkoajalle…

Chicagon Patrick Kane on pelannut ihan kohtuullisen kauden, lähes pisteen keskiarvolla. Seuraavat pelaajat ovatkin sitten yli 10 pisteen päässä, joten se osasto (Toews, Schmaltz, DeBrincat, Saad) on ollut pettymys. Myös pakko Duncan Keithiltä odotettiin isoja, mutta toistaiseksi maalitilikin on avaamatta, toki siellä on tilastoissa jo 20 syöttöä.

Koivu takaisin, Granlundilta odotetaan tehoja

Minnesota paras pistemies on ollut Eric Staal, kakkosena on Mikael Granlund ja Jason Zucker. Mikko Koivu on taas tällä hetkellä pelikuntoinen, saapa nähdä onko kapteeni kehissä Chicagoa vastaan. Zach Parise palasi pitkän loukkaantumisen jälkeen takaisin kehiin, mutta ei ole osoittautunut vielä toistaiseksi vahvistukseksi.

Blackhawksin kotipelaaminen on ollut todella kaksijakoista, 8+3 voitot ja 6+2 tappiot kauden 19 kotipelistä. Minnesota on puolestaan voittanut 6+2 ja hävinnyt 13+1 ja se on yksi koko NHL:n heikoimmista vierasjoukkueista.

Mutta entä tämä ottelu? Molemmat haluavat pisteitä kipeästi, edelliset kohtaamiset ovat menneet Chicagossa 5-5 ja maaliero näissä on ollut 28-23. Tällä kaudella joukkueet ovat kohdanneet jo kolmesti, ensimmäisen meni Minnesotalle 2-5, toinen Chicagolle 0-2 ja kolmas Chicagolle 4-1. Kertoimien mukaan tämä on Chicagon peli, mutta melkoisen tasaista vääntöä voi olla luvassa.

Miten kävikään edellisessä kohtaamisessa joulukuun puolessa välissä?

pelicans-saipa
Torstai 15.3.2018 Pelicans - SaiPa. Joko idän jättiläiset jatk...

Pelicansin pitäisi jostain löytää punainen lanka, mutta hiljaista on ollut viime ajat. Viimeinen peli tälle kaudelle?

lukko-ässät
Torstai 15.3.2018, nähdäänkö Raumalla jo Lukon viimeinen koti...

Porin peli oli tilastojen valossa tasainen vääntö, mennäänkö tässä pelissä jo jatkoille?

TSSKA-MOSKOVA-JOKERIT-VEIKKAUSSIVUT
Perjantai 16.3. TsSKA Moskova - Jokerit, huippupeli luvassa!

Hurja taistelu alkaa nyt! Perjantaina tulessa TsSKA Moskova ja Jokerit.

saipa-pelicans
Lauantai 17.3. SaiPa ja Pelicans - kumpi joukkueista lähtee lomi...

SaiPa - Pelicans lauantain ainoassa liigamatsissa - kumman tie vie kahdeksan parhaan joukkoon?

bailly
Manchester United - Brighton 17.3.2018, Mourinho ei voi enää h...

Sevilla -tappio ja putoaminen Mestareiden liigasta oli kova isku Unitedille. Jos Brightonkin pudottaisi ManU:n, niin siinä olisi Mourinholla selittämistä.

mancity
FA Cup - viikonloppu 17.-18.3.2018. Missä se isoin yllätys näh...

Onko viikonlopun yllätys se, että isoja yllätyksiä ei nähdä vai yllätetäänkö joku joukkue täysin?

NYRKKEILY-JOSHUA-PARKER
31.3.2018 nyrkkeilyottelu Anthony Joshua - Joseph Parker

Alkuvuoden 2018 kovin nyrkkeilyottelu otellaan Cardiffissa kun Anthony Joshua kohtaa haastaja Joseph Parkerin. Lyö vetoa voittajasta!

Aikaisemmat otteluennakot