chicago pittsburgh

Yön huippumatsina Chicago Blackhawks - Pittsburgh Penguins! Maaliverkot heiluvat?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 10/05/2017
Jaa tämä...
Hyödynnä Unibetin 100€ + 10€ Bonus!
Veikkaa

NHL:n toisena pelipäivänä päästään todellisen huippumatsin makuun kun Chicago saa vieraaksi tuplamestari Pittsburgh Penguinsin. Tilastot osoittavat että Penguins ei ole Chicagossa viihtynyt ja tätä trendiä Patrick Kane ja kumppanit taatusti haluavat jatkaa tuota saldoa.

Chicago ei tosiaan ole Pittsburghia päästänyt voiton kanssa kotimatkalle moneen vuoteen, viimeisin voitto Pingviineille täältä on vuodelta 2009, sekin jatkoajan jälkeen. Tuon jälkeen toki Pittsburgh on treenimatseissa ottanut voittoja joukkueesta myös Chicagosta, mutta niistähän niitä pinnoja ei ole perinteisesti jaossa.

Patrick Kane kävi ennen kautta kuvauksissa William Nylanderin ja Patrick Laineen kanssa:

Ottelussa saatetaan nähdä 1-2 suomalaista, Olli Määttä luutii Pittsburghin takalinjoilla ja Antti Niemi pelaa saman joukkueen kakkosmaalivahtina. On jännä nähdä pelaako ykkösvahti Matt Murray molemmat ottelut, avauskierroksen pelin St. Louisia vastaan ja tämän pelin Chicagoa vastaan.

Kumpi tekee enemmän pisteitä, Kane vai Crosby?

Kyseessä on kaksi taitoniekkaa jotka tekevät parhaimmillaan kaukalossa ihan mitä tahansa. Loistavat pelimiehet voivat olla melkoisessa vireessä heti kauden alussa tai sitten säästelevät pisteitä hieman keväämmälle.

Viime kauden runkosarjan top kolme joukkueet tekivät viime kaudella roppakaupalla maaleja, joten miten käy tässä pelissä? Jos maalilla ovat Corey Crawford ja Matt Murray, voivat maaliluvut olla aika vaatimattomatkin. Edellinen kohtaaminen tämän vuoden alussa päättyi 4-1 lukemiin, sitä ennen 3-1, 1-1 ja 5-1. Tekeekö Pittsburgh taas vain yhden? Oletusarvo on kyllä hieman enemmän.

Tsekkaa tästä kauden avajaisseremoniat Stanley Cupin kera ja Pittsburgh – St Louis Blues matsin parhaat palat:

 

Kane, Crosby, Guentzel ja Saad maalintekijävetoon kiinni. Onko maalilla mahdollisesti Antti Niemi, Matt Murraylla ei näyttänyt ensimmäisessä pelissä olevan hanska kuumana?

Aikaisemmat otteluennakot

Southampton - Chelsea 14.4.2018, kumpikin joukkueista pahassa jam...

Southampton on putoamassa Championship -sarjaan, ja Chelsea on jäämässä ulos ensi kauden Mestareiden liigasta. Managerit kesällä vaihtoon.

Lauantaina 14.4.2018 - Kärpät - HIFK, huikea seiskapeli luvassa...

Kärpät ja HIFK hakevat pidemmän kautta Tapparalle vastustajaa Liigan finaaleihin. Kumpi nappaa paikan finaaleissa?

Lauantai 14.4.2018 Tottenham - Manchester City - jatkaako Spurs C...

Tottenhamilla on mainio tilaisuus ripotella suolaa haavoihin ja lisätä Cityn tuskaa. Miten käy Wembleyllä?

Chicago Bulls - Detroit Pistons 11.4.2018, kauden viimeinen

Tähän yöhön päättyy Lauri Markkasen rookie -kausi Chicago Bullsissa ja NBA:sssa. Kausi on ollut menestys, Markkanen on matkalla kohti tähtiä.

Bayern Munchen - Sevilla 11.4.2018, taas superyllätys tulossa?

Sevilla voitti viime kierroksella Manchester Unitedin vieraissa. Nyt tarvittaisiin toinen täydellinen onnistuminen kovassa vierasottelussa.

Keskiviikko 11.4.2018 Kärpät - HIFK, nappaako ennakkosuosikki K...

Tiukka vääntö tiivistyy keskiviikkona ja torstaina kun joukkueet kohtaavat Oulussa ja Helsingissä. Kumpi on taiston tauottua niskan päällä?

Keskiviikkona 11.4.2018 Real Madrid - Juventus - montako Ronaldo ...

Juventus lähtee lomareissulle Madridiin, sen verran kyyti oli kylmää kotiareenalla. Mitäs laitetaan tulosvetoon, Ronaldo näyttää olevan vireessä?

AS Roma - Barcelona 10.4.2018, Roman jatko vaatii ihmeen

Barcelona voitti avauksen Nou Campilla 4-1. AS Roman jatkopaikka olisi tämän kauden kovin yllätys.