Chicago tasoitti sarjan Bostonia vastaan todellisessa maalijuhlassa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Stanley Cup -finaalisarjan neljännessä ottelussa ladottiin yhteensä 11 maalia!

Stanley Cup finaaleiden luonne muuttui viime yönä täysin. Tähän asti on menty tasaisesti ja tarkasti puolustaen, jonka vuoksi maalimäärät ovat olleet varsin pieniä. Viime yönä mentiin edelleen tasaisesti, mutta maalimäärä repesi aina 11 maaliin asti. Boston Bruins ei ollut sillä tasolla, millä edellisessä ottelussa nollasi Chicagon ja tämä kostautui heti. Chicago tasoitti sarjan jatkoajalla lukemin 5-6.

Boston Bruins pelasi kolmannessa ottelussa erittäin kurinalaista peliä, viime yönä siitä ei enää ollut tietoakaan. Bruinsin pelaajat sortuivat typeriin virheisiin, joista Chicago rankaisi armotta. Totuuden nimissä on myös sanottava, että Tuukka Raskilla ei ollut paras mahdollinen päivä. Osalle Chicagon maaleista Rask ei voinut mitään, mutta pari olisi ehkä ollut otettavissa.

On vaikea arvioida pelasiko Chicago viime yönä paremmin kuin kolmannessa ottelussa vai johtuiko isot maalimäärät vain siitä, että Bruinsin pelaamisen taso laski. Joka tapauksessa Chicago onnistui puhkomaan viime yönä Bruinsin puolustuksen ajoittain jopa varsin helpon näköisesti. Chicago johti ottelua neljä kertaa, mutta ei pystynyt pitämään johtoaan ottelun varsinaisen peliajan loppuun asti. Ottelun ratkaisijaksi nousi Brent Seabrook, joka laukoi voittomaalin ensimmäisessä jatkoerässä.

Katso ottelun kohokohdat tästä!

Veikkaussivut | Oskari Villanen

Twitter: @OskariVillanen